Špinenie po Escapelle

Príspevok v téme: Špinenie po Escapelle
petronelaa

Po užití tabletky Escapelle som mala hneď týždeň na to menštruáciu, ikeď som ju mala dostať až o 2 týždne neskôr. No o ďalší týždeň na to som začala špiniť akoby mať zasa slabšiu menštruáciu. Medzi tým som mala styk s priateľom, ale bol chránený. Je to normálne? Za odpovede vopred ďakujem.

kikus1801

Ahojte. užila som tabletku escapelle a po 4 hodinách som začala krvacat aj keď dátum menštruácie mám mať až O 7 dní presne. viete mi poradiť prečo krvacam? je možnosť že je to iba tým že som užila tabletku tak na to telo reaguje? nemôže to nič znamenať? prvýkrát som ju užila takže nemám s ňou žiadne skúsenosti. ďakujem za každú radu

kvetinka17

chcem sa spýtať, mala som s priateľom nechránený sex... Do 12 hodín som užila tabletku escapelle... Bojím sa že som ttehotná lebo mi dnes začalo Tále slabšie špinenie neviem si to vysvetliť viete mi poradiť čo si myslíte alebo viete?

Modroocka10

Je to normálne, tiez som uzila tabletku Escapelle a cyklus sa mi nehorazne rozhadzal. Boli ma podbrusku a vajecnik ma picha, menstruaciu som dostala o dva tyzdne skor a na dalsi mesiac o tyzden ..teraz ma boli lavy vajecnik , no hroza.. Menstruacia ti bude teraz skakat hociako, taky mesiac az 2 mesiace fakt neviem. Napr moja sestra uzila tuto tabletku a vobec nic jej nebolo..takze to podla toho ako to tvoje telo prijme..Drzim palce:)