Pocit na odpadnutie a počasie

Príspevok v téme: Pocit na odpadnutie a počasie
knaja

Ahojte,
chcem sa spýtať, čo vám pomáha pri nevoľnosti. Už 2. deň mi je divne, mám pocit, že môžem odpadnúť, točí sa mi mierne hlava. Podľa mňa je to z tohto zamračeného počasia, keď sa mi veľmi drieme (v práci) a cítim nepokoj, nervozitu. Snažila som sa veľa piť vody, ale stále mám taký pocit. Tlak mám nízky 115/75. Čo vám pomáha? Chuť mám skôr nakyslé (citróny), ako keby mi chýbalo a pritom kyslé tlak znižuje. Na kávu som chuť nemala, aj keď ju mám rada. Som 2 roky po hysterektómií. Máte nejaké typy či domáce rady? Ďakujem!

12Marekkk

no podla mna to moze byt jarnou unavou ak to este pokracujeme, urcite by som ta videl suvys aj s pocasim hlavne ked je take premenlive, zatiahnute pred zmenami..... pocasie.pozri.sk .... urcite to ale bude aj nizkym tlakom na to je dobry pohyb stres a vino !!

Kýčera

Tlak nemáš nízky, normál je 120/80. Ide o to, na aký si bola doteraz zvyknutá. Ak Ti prudko klesne alebo sa zvýši, potom nastanú problémy. Pravidelne si ho meraj, aby si vedela, aký ho obyčajne mávaš. Ak máš chuť na kyslé, tak si daj napr. kyslé uhorky,...Ak ho potrebuješ zvýšiť, počúvni radu Lienočky-33, môžeš aj nižšiu dávku, aby Ti neskočil rýcho hore. Namiesto kávy , môžeš piť čaje-zelený,.., viac soliť, rozčúliť sa,..-to tlak zvyšuje. Znižovať ho môžeš tým, že budeš kľudná, piť močopudné čaje, nesoliť, cesnak,..To by Ti malo pomôcť,ak nie je TK kolísavý.

[zruseny35]

Hlavne tie citrony do seba nenapchať :)
Je to striekané, ničí to sklovinu na zuboch a žaludočnu vystelku
Skus si do tej vody dávat celaskon.(1000mg na 1L)Cečko "nakopne " človeka energiou.Káva na rano (nie nalačno-niekto to neznesie)jedna kvalitná je zdravá-na ten tlak ju pijem aj ja (ale len jednu )
Moj je 90/60 ,pri odberoch krvi na 40 :/