Prejavy intimnosti v spolocnosti

Príspevok v téme: Prejavy intimnosti v spolocnosti
cmukcmuk

Aky mate nazor na prejavovanie neznosti a intimnosti v spolocnosti? Vadi vam ak sa niekto z vasich priatelov alebo okolia po sebe neustale lepi a "cukruje"?
Mam kamaratku a zaroven kolegyna,ktora sa dala dokopy s kolegom. A teraz hocikedy ked sme v trojici v praci tak sa po sebe lepia,obchytkavaju sa, popri tom ako sa s nimi rozpravam sa na seba vrhnu a zacnu sa tam predomnou olizovat.Uz dlhsiu dobu mi tieto ich prejavy v mojej pritomnosti vadili,a ked som ich dnes na to upozornila tak sa na mna urazili a vysla som z toho ja ako ta co im nedopraje. Je sice pekne,ze sa maju radi ale niektore veci by si mohli nechat na sukromie a zda sa mi fakt prehnane,ked sa nevydrzia ani 2 min so mnou rozpravat bez toho aby sa tam neobchytkavali,necmukali alebo on ju tam chichotajuc oprie o stenu a uz len cakam,ci sa stanem svedkom divokeho sexu.
Ako sa spravate v pritomnosti takehoto paru?

mirada

je to odporne hnusne mne by bolo trapnr ak niekto by tpto robil so mnou na vrrejnosti.objat pattnera alebo sa na neho ocami pozriet tak ze prejavujete mu lasku ci pohladiy je v poriadku ale lizat sa a obchytkavat je u mna vulgarne odporne.

lucia238

Dixit, no dnes som o generaciu starsia, takze by ma to az tak nesokovalo ako vtedy, odtrhla by som najblizsiu haluz co by bola pri ceste a tak by som ho vysvacala aj ju, ze by ich hned taketo uchylarny presli a tyzden by si liecili zadky a on aj predok:DD /myslim tych dvoch co som o nich pisala/..

dixit

keď sa cudzí ľudia nechajú hoci aj niekde na verejnosti trocha uniesť (tým myslím s bozkami, nie zas až tak, ako tu popísala lucia238, to boli fakt dáki, ehm....), a je možnosť ich ignorovať (tj. nie je to vo vlakovom kupé, v ktorom s nimi som, ako tu tiež niekto popisoval), tak to nejak zvlášť neriešim. a už vôbec nie, ak sú to ešte dáki puberťáci - alebo ak je to napr. na vlakovej/autobusovej stanici v rámci rozlúčky na týždeň či dva :) ale aby sa takto správali dospelí ľudia V PRÁCI a v spoločnosti kamarátky, uprostred rozhovoru s ňou, to je teda riadny úlet...

lucia238

raz davno pradavno, mala som asi 20 som sla s kamoskou na diskotekku, bolo este svetlo, po tej ulici slo vela mladych ludi za zabavou, ako my, no a hned 2 m od cesty na odbocke, chlap na kapote ruky, baba sedela v aute a fajcila mu, ja som zhikla na kamosku, ze neviem, ci som dobre videla, kamoska sa este otocila a ten chlap este vzdychal, boli to nejaki uchylaci, co im to dobre robi, ked maju asi publikum, no vtedy este mobily neboli, zavolala by som normalne na nich polisov...Asi aj ti tvoji kolegovia budu mozno podobne typy, nasli sa, len im to treba stopnut co najskor...

gergt7re89

Intimnost sa kvoli niecomu vola intimnost, je to nieco sukromne, blizke, cize by to malo ostat v sukromi. Dobre nepoviem, sem tam si prejavit naklonost, dat si pusu ale stale non stop a este pred vsetkymi? Bud je to jeho prva alebo opacne alebo obojstranne a nevedia co so sebou, chcu aby vsetci zavideli, nadrzany ako psy, sebectvo a nulove socialne schopnosti...nech sa zavru na zachod a bude pokoj, nikoho to nezaujima. Kazdy normalny si najde nejake to sukromicko a tam robi techtle mechtle na verejnosti je to cista provokacia, len aby zavideli.

gamm

jedna vec je slusnost, alebo povedzme nejaka primeranost spravania ktoru normalne vychovany clovek vie akosi normalne odhadnut a nie je to ziadna veda :-)
ale myslim ze Zadana poukazala na nieco co tiez netreba prehliadat a to zavist. kazdy by si mohol polozit najprv otazku ci mu taketo "olizovanie" druhych parikov na verejnosti vadilo ked bol vo vztahu a zamilovany.

mucha tsetse

niektori to robia zamerne aby im ti naokolo zavideli alebo aby v nich vzbudzovali poburenie(exhibicionizmus). Vacsinou to vsak robia zamerne ze oni sa maju s kym lizat a ti naokolo nech zavidia. Hlupe spravanie ale u kazdeho sa hlupost prejavuje roznym sposobom a u tychto lizanim a oblapovanim sa na verejnosti.

lucia238

bozk, objatie, pohlady, usmevy, akoze v poriadku, ale olizovanie a pod. veci na verejnosti mi pride na urovni sestnastrocnych...Ak je to este v praci ako pises, tak je to ozaj nechutne a mali by ste ich upozornit vsetci naokolo, ze nech si taketo veci robia doma v spalni, ze toto sa ozaj nehodi, ja by som to teda netolerovala, je to nanajvys trapne...

Bandolera

Ahojte, no ja pracujem v supermarkete, takze pochopitelne sa okolo mna za tu dvanasrku premota vela parikov.. Ked nakupuju a drzia sa za ruky, popripade si daju malu pusu, ci nejake to objatie je to mile... No ale minule som stala v rade, pri pokladni, kupovala som si obed, a taki dvaja mladi sa tam zacali az tak olizovat rovno predomnou v tom istom rade a mlaskali pri tom, ze ma presla aj chut na jedlo... Podla mna, nie je na tom nic zle, ked si dvaja prejavia lasku na verejnosti, ale malo by to byt v medziach nejakej tej moralky, mali by sa vediet ovladat...