Men solution plus

PEPO21

obieednal som si dve baliky po 30kaps ale dosly mi 2 60kaps tak sa mi to nezdalo a kukol som si nato nieco a ked som videl tieto komentare tak to uzivat nebudem chcem sa toho zbavit pisal som aj o navrat penazi

Jaromír2

Chcete úspech ? Každý deň zjesť: 2 tvarohy akokoľvek upravené,trebars mix s ovocím.+ 4 veľké lyžice medu,ten ide hlavne na nohy,+ 1 liter plnotuč.Acidofilného mlieka alebo kefíru + min. 6 rožkov + 1-2 jablká. Popri tom normálny obed a večera.Samozrejme po tom všetkom cvičiť a cvičiť.

Michalr

Po dvou měsících jsem nezaznamenal žádný účinek a již třetí měsíc se snažím marně dosáhnout vrácení peněz, jak se deklarovalo v garanci. Zatím poslali po neuvěřitelných obstrukcích pouze třetinu peněz a nyní si stále voláme a píšeme s infolinkou a zatím to vypadá, že už ani nic dalšího vrátit nehodlají. Rozhodně velké zklamání a nikomu nedoporučuji !!!!

fafo

V poslednych rokoch sa s podobnými haluzami a čarovnými tabletkami roztrhli vrecia pretože sú od tabletiek na chudnutie, nábor svalstva a cez chudnutie až po čarovné tabletky na potlačenie diabetu.... Mne to príde tak ako keby niekto kúpil mašinku na plnenie a výrobu tabliet, namiešal tam nejaký prášok aby tá tableta niečo málo obsahovala a v lepšom prípade prešla kontrolou ako neúčinná ale zdravotne nezávadná, čím sa vyhnú žalobám z ohrozenia zdravia klientov, ale nie z úmyselného podvodu ak sa viacej podvedených ľudí spojí... Jednoznačne si myslím že ide o balené nejaké pilule typu PLACEBO.... a hlupákov sa nájde všade dosť....

ako-nato

Ahote:-D

všedco ktory uverili, nech sa daju liečit. Všedci co neuverili, maju nadej na prežitie.

DOBRA RADA PRE POMSTU.

pri vyplnovani objednavky pre MEN SOLUTION PLUS je potrebne meno, adresa a email. velmi vera serverov poskytuje vytvorenie e-mailovej schranky zdarma. Vytvorte si nejaku stupidny e-mail, vymyslite si meno a adresu a objednajte si:-D.
doporužujem nie jednu velku obkednavku ale viac krat zadat male objednavky po jednom kuse. Ten kokot ktory tie somariny predava nezarobi, ale prerobý, pretože bude musiet dopravcovi zaplatit za dodanie tovaru cca 2eura za 1 objednavku. čiže čim viac budete malych falošnych objednavok odoslanych, tym viac prerobi:-D

je dobre na obednavkych zadavat rozne mena a adrsy.

užite si zabavu

Mladý muž

bacha, tento podvodný web to propaguje: novinkykazdyden.com
- ide o podvodný web, nedá sa tam nikde klikať. falošné reklamy. komentáre majú každý den iný dátum. zajtra majú zas iný dátum. NEKUPOVAŤ. Poznám človeka, čo tomu uveril. Nechápem ako. Propaguje to CENTRUM.SK hneď pod prihlásením. Propaguje to aj tento podvodný magazíán - neverte mu jediný článok. Ide o fingovaný magazín v češtine. rovnaké fotky, ale iné mená vymyslených ľudí. (falošný - healthraport.cz)

Upozorňuje tretí banner.
Toto sú falošné bannery, ktoré to propagujú. Ten tretí je ten, cez ktorý sa tam dá dostať. Pozor, neklikať a neobjednávať. !!!

-odkaz odstránený-

georgic

Ľudia, aj VOL BEZ MOZGU vie, že svaly nenarastú spaním, váľaním sa, je to P O D V O D pre blbcov, čo si myslia, že sa natlaćia tabletkami a budú supermani. Makám pravidelne, skoro každý deň a som si istý, že každá tableta obsahuje len rozny obsah vitamínov a pod. A preto som to aj s týmto skúisil, aby som ZNOVU a opať POTVRDIL, ŽE JE TO P O D V O D !!! . Nedajte sa oblbnúť, sú to vyrabovaní magory, ktorý zneužívajú hlupákov na to, aby z nich vytiahli peniaze, no a na HLÚPOSTI BLÁZNOV, ŽIJÚ SUPER BLÁZNI !!! NENALEŤŤE !!!

Juraj

Lukpínek.122

Dobrý den,
objednal jsem si produkt a rád bych zrušil objednávku. Volal jsem konzultantovi a ten se mnou mluvil velmi odměřeně. Když jsem mu položil otázku, zda to jde zrušit, řek že ano, ale že musím kontaktovat někoho od nich, ale neřekl mi koho a kam ..... Máte tedy někdo tu zkušenost, aby jste mi poradili na koho se se zrušením objednávky obrátit ? Děkuji

miko 1122

Je tu jasná klamlivá zavádzacia reklama. Aj ja som naletel a kúpil našťastie iba 1 balenie za \\\"zlacnený\\\" peniaz. Absolutne nič sa nedialo!!!! Chvalabohu, že mi to aspoň neublížilo. Neurobte tú istú chybu, poučte sa z mojej!!!!!!!