Odmietla som ho aj napriek tomu chce isť von?

Príspevok v téme: Odmietla som ho aj napriek tomu chce isť von?
míša31

Mám spolužiaka zo školy. V posledných mesiacoch sme veľa písali, raz sme šli von, inak sme sa stretli vždy len počas stretávky spolužiakov zo školy. Ja som to brala len ako kamarástvo, nikdy som nedávala najavo, že by som chcela viac, bola som len komunikatívna a milá, ale to so takmer ku každemu. No on to zjavne bral inak, kedže ma pozval na rande. Slušne som mu povedala, že teda rande so mnou určite nie, že ja to celé beriem len ako kamarátstvo. Povedal, že ok že to bere.Chvilu sme spolu nekomunikovali, no potom znovu začal a zrazu chce isť znovu von. Čo robiť a ako si to mám celé vysvetliť? Obávam sa, že asi nepochopil, že ja o rande nemám záujem aleb osa s tým zmieril a chce sa len kamarátiť? Nerada by som nevedome dávala niekomu falošne nádeje, kedže viem aké to je...

míša31

Myslela som si, že to znovu skuša a že sa nechce/nedá len tak lahko odradiť. Nuž ja to udržim v kamarátskej rovine, dufam, že nájde niekoho iného skveleho kto by mu vyhovoval :)
Baby, dám vám kontakt ak chcete :D

DontWorry

No, pacis sa mu :) A preco by sa mal vzdat hned po prvom raze? A na chlapoch to ocenujem viac ako to, ked sa tvaria, ze nevedia ani pocas vztahu co chcu. Pokial to neprekracuje hranice tak je to aj sympaticke. Ale jemu to docvakne neboj sa, len to chcel skusit.

mortisia

Ved toto je spravny chlap, dobija a dobija a nevzda to. Tak to ma vyzerat. Skusit raz druhykrat aj treti az potom by to mal vzdat a nie dnesni muzi sa lahko vzdavaju a nebojuju o srdce svojej vyvolenej ale idu hned za inou suknou. Toto je jeden z tych muzov v ktorych sa ukryva stredoveky rytier co bojuje o srdce svojej vyvolenej princezny.
Aj ja chcem takeho :D

dixit

tak asi skúša, či si si to nerozmyslela, nie? normálka :-) pre prípad, že by si s ním v skutočnosti chcela ísť, ale na prvý raz si to nevedno prečo odmietla a potom si to ľutovala, no nechcela mu to povedať. alebo také niečo :-D skrátka to skúsil znova. ak to stále cítiš rovnako, tak mu povedz to, čo prvýkrát a hotovo. zdá sa, že sa mu naozaj páčiš, tak to skúša opakovane. čo je aj celkom sympatické, že sa nenechal tak ľahko odbiť, hoci, môže to byť aj otrava...