Mužská časť populácie - ako by ste to pochopili?

Príspevok v téme: Mužská časť populácie - ako by ste to pochopili?
Nesenem

Ahojte, mám 18. Jeden môj spolužiak mi často robí zle. Prezýva ma menom - zdrobneninou istého zvieratka a takmer vždy keď prejde okolo mojej lavice, ma buchne po hlave a začne sa rehotať a utekať. On čaká, že sa s ním budem naháňať ako malá, ale ja na to nemám nervy, občas vstanem, ale to prejdem len pár krokov a potom sa vykašlem na to, ved jeho by som nechytila. Má aj v náture, že nonstop hreší, takže hreší aj mne a dnes ma tak vytočil, že som ho chytila pod krk. Vôbec neviem prečo som to spravila, sama tomu nerozumiem, akoby nejaký reflex alebo skôr nervy. Doteraz neviem či som to v tú chvíľu brala ako nevinnú hru, alebo som ho mala fakt chuť uškrtiť. On potom taký vyjavený že "to čo robíš" ? A je že nič, daj mi pokoj. Akoby ste to vzali vy? A ako mám ja chápať jeho?

Carlota27

Neserem pacis sa mu. Ak chalan ci muz robi zle zene tak to robi z lasky take tie dotahovacky a stuchanie. Ak by si mu bola lahostajna tak by ta mal za vzduch ale takto dava zaujem o teba najavo. Poznam to.
zaujem = stuchanie, sprtanie
nezaujem = ziadna aktivita voci tvojej osobe

kenderica

Noo presne som mala aj ja takeho spoluziaka, ale tento spoluziak ako ma prvykrat videl, tak som videla, ze sa mu pacim. aj mi to daval dost najavo a neskor ma poziadal o sex, ktory som odmietla a odvtedy ma urazal a robil presne to, co tebe robi tvoj spoluziak. Nie je do teba zalubeny, ale napr. ty mas priatela a vie ze nemozes byt jeho? Mozno je to prave preto, ze by ta chcel, ale vie ze nema sancu. Robi to len tebe? No z najväcsiou pravdepodobnostou je zamilovany.