Bolesť ľavého prsníka a pod pazuchou

Príspevok v téme: Bolesť ľavého prsníka a pod pazuchou
michaela22

Ahojte, už dlhšie, niekoľko mesiacov mám bolesti - niekedy je to pod pazuchou na rebrách, niekedy zasa v prsníku, bolí to najmä po stlačení, ale niekedy aj len tak. Všimla som si, že počas menštruácie ma to nebolí, taktiež ani moc nie po menštruácii, asi tak týždeň po to začína a pokračuje až do menštruácie. Neviete, čo by to mohlo byť? Bolí to len na ľavej strane. Mám veľký strach ísť s tým k lekárovi..Mám 24 rokov.

MiskaJarova

zrejme to bude len nejaká hormonálna cysta alebo niečo podobné. Každopádne ako píšu aj všetci ostatný treba ísť s tým na vyšetrenie vyliec.sk

knaja

Nam zvykli lekari vtipne poznamenat, ze porodom sa vsetko napravi a bolo to tak :)) HAK je veliky zasah do organizmu. Uvidis, ze to bude dobre a urcite nie si sama s takymito problemami. Ak pojdes, budes mat dusu na mieste. Verim, ze je to len nejaka hormonalna zalezitost.

michaela22

Dakujem vam vsetkym za rady, dnes som este nesla kvoli robote, ale idem sa objednat na buduci tyzden. Pekny den vam zelam.

Kýčera

Máš sú samé dobré rady od rozumných žien,dúfam,že si ich vypočula a riadila sa nimi.Strach sa stavia do cesty každému jednému človeku,nie si výnimka.Je tu nato,aby sme ho prekonávali,a nie aby nás ovládal.Verím,že už dnes si išla k lekárovi a že to dopadne dobre.Daj vedieť

Slobodna

michaela22 dostala - práve preto, že to podchytili včas a celé vyoperovali. Už niekoľko rokov má pokoj. Preto určite kvitujem pravidelné gynekologické prehliadky a vyšetrenia ako sono. Netreba čakať. Viem, že sa bojíš. Ja som sa vtedy bála viac ako ona, ale išlo to tak rýchlo, že na strach ani nebol čas. Vždy je lepšie ísť s tým čo najskôr, pretože je tu veľká šanca, že to podchytia včas a budeš vedieť na čom si. Možno zistíš, že si sa bála úplne zbytočne a tým strachom a odkladaním si si škodila oveľa viac.

knaja

Kludne chod k lekarovi, ale podla mna to budu nejake cysty, tie zvyknu byt citlive, zrejme je to hormonalna zalezitost. Tiez som to obcas mavala a chodievam na sono aj mamo, tak mi to tak vysvetlili, vzdy to bolo v poriadku. HAK som nikdy nebrala ani nic. Mas deti??

Slobodna

Rakovina nebolí. Až v posledných štádiách ale nie v počiatočných. Moja segra mala hrčku v prsníku - obyčajné sono prsníka a hneď sme vedeli, že je zle, lebo lekári začali kmitať, vybavovať okamžite ďalšie vyšetrenia, hospitalizáciu a operáciu. Proste išlo to veľmi rýchlo a vôbec ju nič nebolelo. Nemusí to byť nič vážne ale vyšetrenie rozhodne absolvuj, najmä ak bolesť pretrváva už niekoľko mesiacov ako píšeš.