Občasne bolesti medzi lopatkami

Príspevok v téme: Občasne bolesti medzi lopatkami
Peťooooooo

Dobrý deň, hľadal som viacero podobných tém, ale ani v jednej sa neopisovalo to čo sa deje mne.

Chcel som sa spýtať, čo by mohlo byť príčinou, že občas ma proste zabolí medzi lopatkami po ľavej strane skôr.

poznáte to chcete sa natiahnuť, a akonáhle sa zahnem dozadu, tak ma akoby seklo. Proste pár sekúnd sa hýbať nemôžem. Po chvíľke to povolí a som OK je to fakt chvíľka, ale je to taká pichľavá bolesť.

Ako to opísať inak. proste akoby sa mi zcvakol nerv. Stalo sa mi to aj pri skákani, kedy kolená priťahujem k hrudi.

Je to fakt len občasné a z 99% len keď sa zahnem dozadu.

Prosím neodkazujte ma na iné témy, kde je milión komentárov. Napíšte mi to sem, budem veľmi rád. A ak už odkážete na inú tému, napíšte tam aj ktorý príspevok si mám pozrieť.

Ďakujem za odpovede.

Kýčera

Chlapče,máš to veľmi ťažké.Ten Tvoj "obvoďák" bol tiež dieťa,pozná všetky finty ako sa vyhnúť písomke,škole,...veď ich sám využíval.Nie je Ti čo závidieť,máš to také isté ako dieťa,kt. má doma "učiteľa". A navyše pozná Tvoju povahu,má zmapované Tvoje zdravie.Neostáva Ti nič iné,len ho riadne POSLÚCHAŤ.Tak sa drž,chrbát nech Ťa poslúcha,bolesti nech zmiznú.

Kýčera

Asi má toho v práci plné zuby a doma chce vypnúť a venovať sa iným veciam.Veď aj my pacienti sme rôzní a dokážeme lekára poriadne vyšťaviť.Ja si myslím,že to bude záležitosť pohybového aparátu-chrbtica,svaly-natiahnutý,väzy,nejaká hrčka,... Môže to byť triviálna záležitosť a pominie to samé od seba,ale ak to bude trvať dlhšie,urob si poriadok so svojím "obvoďákom" a donúť ho,aby Ti chrbticu preklepol.

Peťooooooo

No lekára mam doma, dokonca je to moja obvodna :D Ale ... poznas rodicov to bude to a to ..ani ta nevysetri lebo vie akym zivotom zijes ... tak hned to zhadzuju na to zle :/ a ani sa na mna nepozrela a ani sa nic neopytala ...

Kýčera

Zacvaknutý nerv to nemáš,inak by Ťa už bolesti boli dohnali k lekárovi.Príčin môže byť viac:ochorenia chrbtice,vnútorných orgánov,poškodenie svalov,väzov,...takže lekárovi sa nevyhneš.