Prosba o zrusenie konta a vymazanie prispevkov

Maoam

Slobodna: ahoj :-), ono by sa to nebolo dostalo sem, lebo som to povodne riesila via e-mail, ale moja povodna adresa bola uz dysfunkcna, takze som to musela zadat na forum ako temu kvoli overeniu identity. Az potom sa z toho vlastne nasledne vyvinula tato komunikacia.
Inak dakujem za tvoj pohlad na vec, necham si to prejst hlavou, vo viacerych bodoch uznavam, ze mas pravdu.

Slobodna

Ako píše Matej, treba to tu brať s dosť veľkým nadhľadom a ako výborný kurz sebaovládania. Na druhej strane človek nie je vždy ako sa hovorí "splachovací" a niekedy sa nechá vytočiť, vtedy stačí jediné, vypnúť pc a dať si pauzu. Netreba to riešiť tak teatrálne. Niektoré veci ma od teba pekne štvali ale v niektorých, hlavne zdravotných veciach alebo názoroch, som sama uznala tvoje kvality.
Mňa tiež mrzí, že niektorí fajn ľudia sem už chodia/nechodia, tí, ktorých sa oplatilo čítať, trošku posrandovať, či inteligentne podiskutovať a dozvedieť sa nové veci. Ale je to ich voľba. Nikoho nebudem prehovárať, veď koniec koncov ani mňa by od toho nikto neodhováral :)
Ja sama dlhodobo chodím sem pod týmto nickom a nemám problém napísať akýkoľvek názor, ale treba pochopiť aj to, že nie všetci ľudia majú odvahu povedať akýkoľvek názor pod svojou identitou.
Tak nádych-výdych a keď budeš mať jednoducho chuť, čas alebo čo povedať...

Matej

Vypäté a náročné obdobie zrejme majú aj ľudia, ktorí potrebujú osočovať. No nie je to zrejme len obdobie, ale celý život je pre nich náročný, a preto, ako som spomínal, treba sa nad to povzniesť a nechať to tak.

Preto si myslím, že niekto kto vás uráža a osočuje na fóre aj vzhľadom na to, že vás nikdy nevidel, nestojí za nejaké trápenie a podobne..

Dá sa to brať ešte aj tak, že ste mu vlastne pomohli sa odventilovať a možno mu je lepšie, takže ste vlastne pomohli :) Samozrejme už preháňam, ale netreba to riešiť.

stryco.

nenechaj sa druhymi ludmi rozhodit. ja sem chodim s prestavkami dobrych 8 rokov. nick mam asi tak 5-ty (neviem) lebo kolkokrat zabudnem aj heslo ktore som pouzival. ja si ta pamatam ako znamu tvar. kasli na ludi, ktori maju problem sami so sebou a jedina ich realizacia je utocit a kopat anonymne na nejakom fore. ja ta mam zafixovanu ako fajn osobu. zostan.

Maoam

Matej, dakujem za reakciu, mozno je tazke pochopit 'preco', ale v tomto konkretnom pripade mi to osobne prislo ako uplne cez, plus nakumulovane, nefer a neadekvatne, viem, ze podobne sa stalo aj inym prispievatelom, niektori sa rozlucili nadobro, to ste si museli vsimnut a zaregistrovat tiez.
Vdaka za reakciu a aj radu :-), nie vzdy sa zadari zvlast vo vypätom a narocnom obdobi tolerovat a ignorovat vsetko, tam je ta hranica nizsie polozena.

Matej

Maoam chápem váš dôvod, no toto je vec ktorú bohužiaľ my nevieme ovplyvniť. Nevieme zodpovedať za správanie prispievateľov, ani ich nevieme vychovávať, no snažíme sa mazať príspevky, ktoré nie sú vhodné a osočujú. Nedá sa to ale 24 hodín a vo všetkých témach.

Preto som niekoľko krát písal, aby sa užívatelia nezaoberali podobnými príspevkami a nereagovali na ne. Predpokladám, že už nemáte "násť" rokov a preto sa čudujem, že takéto príspevky Vás dokážu rozhádzať až natoľko, aby ste opustili fórum aj napriek "velmi super" spoluprispievateľmi.

Osobne prezradím, že ja tiež nie som typ čo by sa nechal osočovať resp. na to nereagoval, ale vďaka fóru a ľuďom ktorí aj na mňa útočili som sa naučil to ignorovať.

Preto skúste zvážiť ešte zotrvanie a neriešte ľudí čo za to nestoja :)

Ďakujem

Maoam

Matej, je toho viac, myslim, ze jednym z velkych problemov na tomto fore a to si dovolim vyjadrit sa nielen za seba samu, ale aj za inych, ktori bud uz odisli alebo prispievaju radsej pod neregistrovanymi nickmi, su neadekvatne osobne utoky.
Pred zaciatkom marca som mala dlhsiu pauzu na fore (cca. mesiac, uz neviem presne) a ked som po viacerych tyzdnoch prispela opät, pritom slo o diskusiu iba s jednou osobou a myslim, ze sme si to vysvetlili, zrazu sa vyrojili viacere udajne pozorovatelky a odozneli nepravdive veci a v podstate podpasovky.
Viem, ze patrim k prispievatelom, ktori skor polarizuju, ale myslim, ze vela prispevkov bolo k veci, aj vramci mojho odboru a potom cloveka zamrzi kultura 'a la skolka', kde sme v podstate väcsinou vsetci v kategorii dospelych jedincov.
Ja osobne nemam problem vysvetlit svoj nazor, ak sa to niekoho dotklo, aj sa ospravedlnit, ale nikdy nebolo mojim zamerom davat tu niekoho dolu.
Naopak.
Uprimne, dlho som premyslala, ci odist, ci nie, ci konto zrusit alebo nie, mam tu par velmi super spolu-prispievatelov a rada citam niekolkych dalsich ludi, ktorych si velmi vazim.
Mrzi ma fakt, ze skrz fakt moznosti neregistrovaneho prispievania sa mozu ludia skryvat sa rozne nicky a atakovat inych, namiesto toho, aby aspon mali odvahu na to stat si za jednym a tym istym nickom (hoci bez registracie).
V kazdom pripade zdravim vsetkych, ktorych rada citam a ktori stoja za to :-).

Matej

Maoam radi by sme vedeli, dôvod Vášho rozhodnutia, aby sme sa mohli zlepšiť. Je niečo čo Vám začalo prekážať?

Ďakujem