Zapach z ust mi nici zivot

Príspevok v téme: Zapach z ust mi nici zivot
leuska8

Prosim vas ma niekto podobny problem? Nikto nevie co mi je zapach sa objavuje hlavne po urcitych jedlach, mam sa dozivotne vzdat mlieka, muky a cukru? Ved vychudnem na kost neviem si predstavit takto zit neviem si dat rady a doktori nevedia pomoct co mam robit? Za kym mam ist aby mi pomohol? Ked vidim druhych ako sa cpu krizom krazom a nic im neni je mi z toho zle :(

Kýčera

Zápach z úst-halitózu-spôsobujú rôzne príčiny,niektoré si môžeš aj sama vylúčiť:fajčenie,alkohol,hladovka,diéta,dedičnosť,zlá ústná hygiena/zvyšky potravy v medzizubnom priestore,povlak na jazyku/,zuby,lieky,aromatické potraviny,zápalový proces v tele,problémy v tráviacom trakte/cukrovka-acetónLMarika,INTOLERANCIA LAKÓZY,.../,hormonálne zmeny,vyčerpanosť imunitného systému,klebsiella,...Ak cítiš zápach síry máš premnožené anaeróbne baktérie v ústnej dutine,kt. sa uvoľňuje pri štiepení bielkovín.Treba zistiť príčinu a dovtedy žuj klinčeky,zoškrabuj povlak z jazyka,doplnky,ústnú vodu,spej,pastilky,...Ak si myslíš,že je to celiakia,vynechaj tieto obilniny :pšenica,jačmeň,raž,ovos a výrobky z nich.Používaj BEZLEPKOVÉ MÚKY-kukuričná,ryžová,...

LMarika

S celiakiou je to tak, ze ked si sa pred gastro vysetrenim dlhe mesiace bezlepkovo stravovala, tak sa ukaze falosne negativny vysledok, cize sa ukaze, ze celiakiu nemas, aj ked ju v skutocnosti mas. Ak si ale dlhe mesiace pred gastro vysetrenim denno-denne jedla pecivo z psenicnej muky, tak sa celiakia ukazat musi, pokial ju teda mas. Takze tvoje vysledky lekarskych vysetreni mohli byt ovplyvnene aj tymto. Kto sa chce dat vysetrit na celiakiu, mal by par mesiacov pred gastro vysetrenim normalne jest muku, pecivo, ovsene vlocky, vsetko mozne, co obsahuje psenicu a vtedy sa ukaze skutocny, pravy vysledok.

Alisia

Bola si na ORL vyšetrení? Na mandliach sa tvoria smradľavé guličky. Jedlo to podľa mňa nie je. skôr zahlienenie a záležitosť horných dýchacích ciest, dutiny, mandle.

Neviem či je to pravda ale že vraj zápach z úst môže mať aj inú, duchovnú príčinu, napr.skrytú závisť.

leuska8

Vsetky gastro vysetrenia ake si viete predstavit vraj mi nic nie je jeden lekar potvrdil celiakiu druhy vylucil uz som z toho na nervy nie je to normalne :( Zapach je sprosto povedane ako h... :( Moje zuby su v absolutnom poriadku taktiez hrdlo :( Muku nejem pre istotu vobec aj ked neviem ci mi robi zle stale sa obmedzujem a stravujem sa zdravo niekedy uz nevladzem

LMarika

To ja uz roky zijem bez cuchu, takze ani neviem, ci mi smrdi z ust a nezapodievam sa takymi myslienkami. Este donenavna som nonstop prdela a urcite aj smrdela, ale som to necitila, potom som si dala urobit test na potravinove intolerancie a uz neprdim, neboli ma brucho a nemam ho nafuknute ako cely zivot, od narodenia. Vyriesil sa mi tym velky problem... Ked som este chodila na prvy stupen ZS, mala som normalny cuch. Mali sme nacvik na Spartakiadu, starsie dievcata s mladsimi... medzi o rok starsie chodila Bronka, ktorej nesmierne, ale strasne smrdelo z ust a niekedy som s nou musela tancovat, skoro som sa povracala. Nemat cuch ma teda tiez svoje vyhody. Neviem ti pomoct, snad len najst si dobreho zubara a trvat na tom, aby ti v ramci prehliadky urobil Bitewing, cize zahryzove snimky, vdaka ktorym budu dokladne skontrolovane medzizubne priestory. Nemavas neznesitelnu bolest v medzizubnych priestoroch a hlboko vo vnutri v zuboch pri jedeni a piti studenych a horucich napojov a jedal? Ak ano, tak mas kazy. Lacny zubar ich ale neodhali, pokial su to kazy skryte a medzizubne, akych, mimochodom, byva vacsina, pretoze taketo kazy, nech by boli aj velmi hlboke, sa volnym okom vidiet nedaju. Ja zastavam nazor, ze lepsie je prist na prehliadku k zubarovi velmi drahemu povedzme raz za tri toky, ako chodit k lacnemu kazdy polrok a nemat odhaleny ani taky kaz, ktory si este aj ty sama vidis v zrkadle. Alebo ak vies, po ktorych potravinach sa to objavuje, tak tie potraviny zo stravy vyluc a mas pokoj. Smrdiet je neprijemne, ja viem. V kazdom kolektive, kde bol niekto, kto smrdel, ludia od toho cloveka bocili, za chrbtom ho ohovarali a nechceli s nim mat nic a on, chudak, nechapal, preco, ale narovinu mu nikto nic nepovedal, taki su ludia. A to je zle. Acetonovy dych vraj maju ludia s cukrovkou.

sponka1

Ložiska bakt. v prin.dutinach atď po zapaloch nevyrieši len dobra strava,zapach je aj z pľuc alebo paradentoza.Leuska ty na to prideš len patraj:začni dietou a probiotikami tak ako radi RNG.Vďaka jeho radam som poriešila moje zdrav prob.Neda sa to za deň.Mne to trvalo tri roky.

miroka

Nespoliehaj sa na doktorov ale zamysli sa nad svojou životosprávou a hlavne nad stravou. Zlá strava je príčinou vačšiny chorob.