Parainfekcne ochorenie nervovej sustavy

Príspevok v téme: Parainfekcne ochorenie nervovej sustavy
morskavilka

Manzelovi diagnostikovala neurologicka toto ochorenie, bol chory, prechodil to a zapal sa mu dostal do oslabenej casti chrbtice kde ma zuzeny kanalik a extruziu disku. Chodil 2 tyzdne na infuzie ktore mu velmi pomohli ale stale ma bolesti v koncatinach a na roznych miestach v chrbate. Vraj mu nevie uz inak pomoct iba lezat v nemocnici na infuzie ktore sa podavaju iba tam. Manzel odmieta nemocnicu tazko to znasa:( Vedel by si mi prosim poradit nejake pripravky ktore by mohli pomoct?:(

RNG

Biela kobra, ja na borelie odporucam extrakt z olivovych listov(3 x 300 mg oleuropeinu) tiez novsie ako samento, coumandu a banderol, 2 x 15 kvapiek z kazdeho. To znioci postupne vsetrky formy boreliozy, od bakterii( vyseza ako korkovrt), cez vnutrobunecnu L formu aj spory. Inac mam to vyskusane davnejsie na 3 pribuznych, kde to pracovalo vyborne. A to som vtedy pouzil len extrakt z olivovych listov.

Biela Kobra

morskavilka, pokiaľ viem, to, čo pomohlo mne, sa už nedistribuuje, trh s liečivami a doplnkami je veľmi dravý a jedna firma vysánkuje druhú jedna radosť. Môžem ti dať kontakt na pani, ktorá prednáša tradičnú čínsku medicínu a tiež na základe veľmi podrobného vyšetrenia konkrétneho človeka stanoví postup liečby, momentálne sa liečim u nej s inou diagnózou, lebo lekári už nado mnou zlomili palicu. Lacné to nie je, ale je to seriózne a zatiaľ len dúfam vo výsledok. Tiež sa tu veľa ľudí obracia na RNG, ktorý sa už zapojil do tejto debaty, skús sa porozprávať. Ináč presne na takéto prípady striehnu tí, čo sa ti za každú cenu budú snažiť nanútiť všetko možné od kapucínky cez koloidné striebro po aloe vera s tým, že "ich kamarátke to zaručene pomohlo", tak na to si daj pozor.

RNG

Nuz ked ma poskodenu nervovu izoaciu/myelin(to vedia spravit rozne virusy, najma pri osl;abenej imunite z boreliozy, mykoplaziem alebo chlamidii pneumoniae, tkez roznycy L-foriem a virusov)
Tak mu pomoze brat vacsie davky DHA, co je omega 3 olej potrebny na regeneraciu nervovej izolacie,myelinu.
Davka je 1 az 2 gramy a najdes ho napr vo vacsich davkach v calamarine oleji.
Trochu DHA je aj v rybacom oleji a az 5 krat ucinnejsia forma DHA je v krill oleji.
Na poskodene disky treba pouzivat klbove doplnky, a najma trakciu=natahovanie. Jednoducho je to napr inverziou, predavaju zatiadenia, kde si upnes nohy a obratis sa hore nohani, co natiahne chrbticu, vyrovna a da moznost odtiahnutim stavcov prisunu zivin do diskov.

morskavilka

Horuce ma praveze zakazane:( Kobra a kto by vedel namiesat take nieco na mieru?

Baobab no neviem po pol roku uzivania to ma nejake vedlajsie ucinky
:(

Biela Kobra

Ja som prekonala lymskú boreliózu, diagnostikovali mi to neskoro, chytilo mi to krčnú chrbticu, miechu, mala som už problémy s koordináciou a chôdzou. Dostala som sa z toho, ale bolesti mám aj po rokoch, pri bežných virózach, vtedy sa mi vždy zvýši aj počet borélií v krvi. Na zotavenie som vtedy brala na mieru "ušitý" komplex vitamínov a enzýmov, dnes sa to už nedistribuuje. Ale aj tak trvalo rok, kým som sa pozbierala, komplikovali to ďalšie zdravotné problémy, pretože som mala dlhodobo oslabenú imunitu. Možno vám tu niekto poradí, ale ja by som sa nenechala nahovoriť na nejaké zázračné prípravky, ktoré Vám s radosťou iste kde-kto ponúkne. Všetky totiž fungujú individuálne a ich užívanie treba konzultovať s odborníkom. Držím palce.