Pobláznenie z Ruska

Príspevok v téme: Pobláznenie z Ruska
Nataly23

Aby ma porazilo z toho, ako strašne mi zašibalo z jedného poondeného chalana z Ruska, ktorého som nikdy v živote na živo nevidela. Je to vôbec legálne, aby ste svoj mozog nemohli odtrhnúť od nejakého Rusa, čo píše básničky a pritom robí box? Je to možné aby ste po jednom ani nie hodinovom telefonáte mali pocit, že ten človek Vás jednoducho pozná, resp. jeho názory sú až príliš podobné na to, že žije viac ako 2000 kilometrov od Vás?! A ten úsmev ktorý ste uvideli na tom poondenom Skype Vás teraz prenasleduje celý poondený deň. Nehovoriac o tom neuveriteľne poondene zlatom momente, kedy si zakryl oči, že sa nebude pozerať, dokedy si nedám ruky preč z tváre a neprestanem sa hanbiť, alebo tie správy na dobrú "good night, beautiful". Toto nie je niečo, z čoho by mal pozostávať môj deň, moje myšlienky, veď toto všetko ani nie je reálne, v skutočnosti je to len virtuálny svet, môže byť ďalších tristo dievčat s ktorými takto telefonuje, rozpráva im podobné veci. Nie, nesmie to takto zostať, musím prestať snívať, že niečo tak pekné by sa naozaj mohlo stať skutočnosťou.
Ďakujem všetkým, ktorý si túto správu prečítali, ani tak nežiadam o radu, šlo mi len o to, podeliť sa niekym o svoj vnútorný boj, ktorý si nedovolím zdieľať s niekym, koho poznám osobne, kto pozná mňa. Je to úplne hlúposť ja viem, ľudia tu riešia aj oveľa dôležitejšie a závažnejšie problémy, preto Vám úprimne ďakujem, že ste ukrojili so svojho času a túto nezmyselnú správu si prečítali. Prajem pekný deň všetkým.

fero 3

ahoj,je pekne byt zamilovany,nechapem preco myslis tak negativne,radsej mysli na pekne veci,samozrejme but opatrna ale ver mu,ja urcite viac verim rusovi,ako zapadniarom,rusi su super ludia,kym ich nesklames,uz ukrajinci su falosny,a kym neskusis nevies,a ak budes mysliet co zle sa ti moze stat,tak aj doma sa mozes zranit, zabit,nemusis vist ani na ulicu,

brainstorm.

byť zaľúbená je krásne, ale aj bolestivé.. no užívaj si to (kým sa dá :D) :) a dávaj si pozor teda..
hm, no milý príspevok :) je z neho cítiť tú zamilovanosť a zároveň zúfalosť, tak som rada, že niekto prežíva niečo podobné ako ja, cítim tú nahnevanosť v príspevku :) nuž a odpoveď na tvoje básnické otázky, možné to zjavne je, veľmi veľa vecí je nanešťastie možných a najhoršie je, keď s tým nedokážeme nič robiť.. napr. potlačiť city :P

Nataly23

optimisticka, to určite áno. Ak by som sa s ním raz niekedy stretla, ale ak sa na to pozerám reálne, bolo by to celkom dosť náročné, keďže z Ruska sú potrebné víza a my sme príliš mladí, aby si len tak vycestovali do inej krajiny na vlastnú päsť. Ja som mu vravela, že ak sa chce stretnúť, tak nech príde na Slovensku cez Erasmus, ale všetko je to vo hviezdach. Ale ak by to naozaj nastalo a stretli by sme sa, určite by som tam by som si vzala niekoho so sebou a stretli by sme sa na verejnom mieste. :)
0vecka, tak to je ťažké posúdiť, nie? Ja si myslím, že vo svete už vzniklo mnoho internetových lások. Nevravím, že toto je jedna z nich, ale nie je úúúplne nemožné.
Ale každopádne dievčatá ďakujem, že ma držíte pri zemi. Naozaj som potrebovala niekoho, kto ma dá dole, aby som premýšľala aspoň trošku triezvo, keďže o ňom nevie ani jedna z mojich kamarátok, asi ani mamka, aj si to ešte nevšimla. Danke sehr. :)

0vecka

2 Nataly23 nejde o to skadial je ale ta kombinacia ju prudko nepravdepodobna a uz velmi nepravdepodobne je ze by sedel na nete a namotal sa tam na nejaku zensku ktora zije zopar tisic km daleko... proste imho je to absurdne... akoze je tu sanca ze je to tak ako si to predstavujes ale je tu velmi vysoka realna sanca ze nie

optimisticka

pozri si film Trade, ten ťa aspoň na moment schladí, aby si vždy bola obozretná a kebyže sa s ním raz chceš stretnúť, nech o tom niekto vie, nech tvoji blízki vedia podrobnosti o mieste a o ňom, stojí za to mať zadné dvierka, keby niečo nevyšlo...

samozrejme, môže to byť celkom obyčajný chalan, ale prečo sa nechrániť pre istotu...

napr. si môžeš aj spraviť videozáznam zo skype, aby vedeli, jak vyzerá. nehovorím, že si naivná, ale aj keby bol zo západu, tiež by mohol byť nebezpečný, dokonca aj Slovák, ale o Slovákoch si vieš toho toľko zistiť cez google...

Nataly23

0vecka, prepáč, ale myslím, že zveličuješ, keď ma nazývaš ma naivnou. Ok, ja si uvedomujem, že to tak môže byť, že nemusí mať za lubom nič dobré. Ale jedna je pravda, on moju maminu nevidel, ja jeho rodičov áno, poznám jeho priezvisko, on moje nie,viem presne kde býva, on nevie, kde žijem ja. Dávam si pozor naozaj a snažím sa tej "slepej láske" neprepadnúť, neviem, či sa mi to darí alebo nie, ale aspoň si dávam pozor, čo mu hovorím a čo nie. A myslím, že keby to nebol Rus, ale niekto zo západu, aj Tvoje predsudky by boli eliminované.

0vecka

2 Nataly23 a co si myslis ze taketo zivly to maju napisane na nose? jasne ze maju spustu materialov aby ta ukecali... akoze sa mi zda ze si riadne naivna..

Nataly23

0vecka, optimisticka, obe môžete mať pravdu. Človek si nikdy nemôže ničím na 100% istý, ale predsa len v kútiku duše "viem", že to tak nie. Aspoň nie s tým obchodom. Videla som jeho rodinu, maminu, ocina, malého brata, jeho intrák. Tak to hádam nie. Samozrejme, nemôžem vedieť, či je to naozaj slušný a čestný človek.