Pomoc!Hned!Zasekla sa mi tam flasa!!!

toto

MINULE SOM O TOM CITALA V JEDNOM CASOPISE. AK JE FLASA SKLENENA, TREBA JU ZOSPODU OPATRNE ROZBIT ABY VYSIEL VZDUCH KTORY JU TAM ZHORA DRZI, AK JE PLASTICKA TAK ODSTRIHNUT ZOSPODU PRE UNIK VZDUCHU, JA BY SOM S TYM NIKDY NESLA DO NEMOCNICE ... SKUS RADSEJ TOTO, IDE LEN O TO ZE TI TO TAM DRZI TLAK VZDUCHU A TOHO SA TREBA ZBAVIT TYM ZE ZOSPODU VYPUSTIS VZDUCH A POTOM TO POJDE SAMO!!

monikka

no, ja by som ináč v žiadnom prípade nikomu neradila rozbíjať fľašu, ak je na takom citlivom mieste. naozaj. to by potom šla k doktorovi už s iným problémom... a horším.

kiri

Cau, Magduska, tak Ti blahozelam, som rada, ze si ok, to krvacanie bude asi len skrz poskrabanie tou slamkou, to sa Ti za part dni zahoji. Ale hlavne> KUP SI VIBRATOR, tej je 100x lepsi ako flaska a 1000x bezpecnejsi. Vela zdaru a vela sexu...

chlapp

hmm. Predpokladal som ze mas flasu dnuka dnom hlboko a nie hrdlom. System slamka a sprcha bol zamyslany na na taky pripad.
Ked bola dnu hrdlom, tam by pomohol otvor od spodu do flase na odstranenie podtlaku, lenze do skla je to problem. A planovane odbit dno flase by som sa odvazil najskor len keby som to vyskusal na aspon 2-3 na necisto.
Ako hlboko bola ta flasa dnu? Na pokovicu alebo 2/3? To ze tam bol zvuk, to je asi normalne. A krv, kolko jej asi bolo - dufam ze si sa poskrabala slamkou, a nie ze si si poskodila sliznicu. Hoci posva by nejake to trenie/prirazanie mala vydrzat ;o) . Dufam ze sa ti nic nestalo a ze to do par dni bude ok. Tiez ti odporucam - navstiv nejaky sexshop, najlepsie v cudzom meste kde ta nik nespozna a kup si bezpecnejsie hracky alebo ostan len pri prstekoch :oD

moniqa87

no viem si asi predstavit, ze nevies co mu povedat, tak mu najprv povedz ze mas bolesti a aj si krvacala a uz ked bude prezerat tak asi budes nakoniec musiet vyrukovat s pravdou von, myslim, ze gynekolog sa s takymito vecami stretava... hlavne sa neboj...
drzim palce

magduska

Mam 19 rokov.
PS: Vsetkym, ktory by nieco podobne chceli skusit, odporucam, aby sa na to vykaslali. Ani dvojity orgazmus za to nestal.
Ja fakt neviem, co s tym doktorom. Budem sa hanbit ako pes:(