Nepotrebný

Príspevok v téme: Nepotrebný
nechapemTomu

Dobrí večer.

Už dlhší čas mám pocit, že som tu ako keby nepotrebný.
Niekedy, ked sme vonku s partiou tak by som najradšej išiel domov alebo odišiel kde ma nikto nepozná. Taký zvláštny pocit. Pred asi 3 rokmi bolo všetko inak. Proste nerozumiem tomu. Niekedy mám zas pocit že som v spoločnosti viac nechcený ako vítaný. Postupne strácam kamarátov, kamarátky.Ako keby mám sociálnu fóbiu.
Už ďalej takto nevládzem žiť....

_meno

Ahoj nechapemTomu

Tak ako pre telo je potesenie fyzický pôžitok, tak pre myseľ je potesenie smiech .. a pre dušu je potesenie zmyselnost.

Takze aj keby si donekonecna sa krmil zdravou stravou a smiesnymi okamihmi, pride urcita bezduchost.

Skus porozmyslat v com vidis zmysel (lebo rozhodne v tom chodeni von take ako opisujes rozhodne nie :). Rozvijaj tuto zmyselnost, rozvijaj, rozvijaj.

(je to vizualizacia, spomienky na buducnost - to co si predstavis zhmotnis ... my zijeme tak, ze zhmotnujeme sny ..... a ked nemas sny (tj. vedoma zmyselnost) akoby len nevedomky prezivame, existujeme ...... ovela radostnejsie je prejavovat život ! :)

Davaj energiou tam kde citis zmysel nechapemTomu :) Vela radosti a zabavy ti prajem :)

pacient123

Nemaš sebadôveru mam podobny.problem....ak chces mozme sa porozpravat ..napis mi na mail kliknibna pacient 123 a tam mam mail..... ak sa smiem spytat ako si na tom z babami ? Tiez sa tak citiš akobs tvojimi kamosmi

nechapemTomu

Neviem ja tomu už proste nechápem... Proste prišiel do mňa ako keby stres zo všetkého... Prihovoriť sa alebo tak. Zmenil som sa asi za ten čas ale neviem prečo..Neviem čo sa stalo že to takto dopadlo... Začínam to vnímať tak že kamaráti a HLAVNE kamarátkY ma vonku skôr nechcú ako chcú... Keď sa začneme baviť tak príde do mňa niejaký pocit a ja sa zaseknem a neviem čo mám odpovedať ako sa správať a tak.

lil5

Mozno ti proste partia nesedi. Alebo mas pocit ze si sa dako zmenil. Socialna fobia to urcite neni. Ja tiez nemam vela kamaratok a nestazujem sa.. proste som sa naucia tak zit. Berem to ako samozrejmost. Berem to tak ze pridem napriklad na nove miesto a tam sa zoznamim s novymi ludmi ..tvoj najlepsi kamarat si ty sam :) ked chces mozes napisat svet14@azet.sk

Cariboo

nechapemtomu, napisal si malo info o tom ako sa v spolocnosti spravas. Ak si odmerany ani sa necudujem ze od teba bocia. Pravdepodobne vycitili ze si sa zmenil a necitis sa medzi nimi dobre.

Delete, nevladzem citat,je to straaaaaaaaaaaaasne dlhe :)