Svieti mi kontrolka ESP OFF

Príspevok v téme: Svieti mi kontrolka ESP OFF
mlyno

Dobrý deň. Mám Hyundai i30 CW, 1.6, automat. Rozsvieti sa mi kontrolka ESP OFF a auto mi ide už len na núdzový režim. Týmto spôsobom samozrejme idem pomaly a znepríjemňujem jazdu nielen sebe ale aj ďalším vodičom na ceste. Niekoľkokrát som bol už na diagnostike vozidla, ukázalo sa tam napr. málo oleja (pritom oleja mám dosť), porucha brzdového spínača (tento je vymenený), mechanici nevedia, čo s tým. Táto porucha nie je stála, raz mi nesvieti nič a auto ide bez problému aj dva týždne vkuse, potom sa vyskytne tento problém, ktorý trvá tiež 2-3 týždne a takto sa to strieda...Stretli ste sa s týmto problémom? Vedeli by ste mi, prosím, poradiť???

wreck

nemam karu, ale keby som mal a toto by mi robila, skusil by som iny servis. ak nechodis do autorizovaneho, chod tam. su to sice odrbavaci ako nikto, bez ohladu na znacku, ale maju vybavenie, maju skusenosti. ak chodis do autorizovaneho, skus iny.

ked som este mal karu, velmi dobre skusenosti som mal s tymto servisom: www.autoservisavt.sk

je urcite dobre vyskusat iny servis. plati to pri autach, lekaroch, veterinaroch, muraroch... ked nie som spokojny, idem inde, pytam sa, co mi kto odporuca, kde sa vyznaju, kde boli ostatni spokojni.