Učenie na štátnice

Príspevok v téme: Učenie na štátnice
zmagorená

Ahojte chcem Vás poprosiť o radu..Niečo vyše 2 týždňov sa učím na štátnice..mám ich o pár dní paradoxne čím viac sa to blíži tým menej sa mi chce učiť..už mám fakt len pár dní a ja nie som schopná do toho pozerať...vôbec mi to nejde...a to by osm mala zabrať najviac..Už v podstate si to stačí len zopakovať prejsť..a ja akosi nemôžem..som strašne nervozna ked do toho pozerám..zakaždým zatvorím papiere idem robiť dačo iné zase prídem...pritom Dva týždne cca som si udržiavala veľmi dobrú disciplínu celodenného aj večerného učenia..a teraz ked ma delí tak málo od toho a chce to už len kúsok..ja proste nedokážem..
Neviem si to vysvetliť...Strašne ma mrzí že sa neviem dokopať ku koncu..bojím sa že práve teraz kvôli svojej lenivosti vyhorím..ale cítim v sebe veľkú energiu a neviem si s ňou rady..chodím behať a tak..ale čím viac idú štátnice tým viac energie v sebe mám....až mnou tak trhá od napätia..
Čo robiť? Ako sa prinútiť ešte to zopakovať?
Na jednej strane som vnútoren nervozna ale na druhej strane som začala cítiť tak silný odpor k učeniu že mi je úplne jedo ako to dopadne..
preplo mi už načisto?

mimma

Mam to teraz podobne... akurat sa neucim na statnice, ale mam iba skuskove... ja sa ale prinutim ucit, ale neviem sa vobec sustredit a tak premarnim pol dna s 5 stranami..des

Kýčera

Neboj,nepreplo Ti,nanajvýš Ťa prenasleduje pocit zodpovednosti.Určite už všetko vieš,počúvni svoje signály,neprepínaj mozog,oddýchni si poriadne aspoň 1 deň a vynechaj veci,kt. Ti dodávajú energiu.Ver si,štátnice spravíš,držím päste!