Žiaden sex po svadbe, som zúfalá

Príspevok v téme: Žiaden sex po svadbe, som zúfalá
krestanka2.0

S manželom sme obaja veriaci a preto sme pred svadbou spolu nemali sex. Lenže už sme vyše roka vo zväzku a stále nič! Ja som sa ho aj snažila zvádzať, ale on sa aj sprchuje sám. Vlastne som ho ešte nikdy nevidela nahého a hrozne ma to trápi. Iba v plavkách na spoločnej dovolenke. Spíme v jednej posteli a maximálne sa pobozkáme. Prosím pomôžte mi!

mardziosa

toto sú také háklivé veci, nie každému vyhovuje raz zy týždeň, raz za mesiac a tak podobne čiže ono si to vo vzťahu treba nejako nastaviť aby dobre bolo

marculienka55

inak to je pravda, najhorsie je ked sa dvaja ludia nevedia rozpravat a tak uprimne, ved pokial si uz s niekym v manzelstve tak hadam take rozhovory su normalne.

LMarika

Krestanka2.0 - manzelstvo uzavrete v kostole sa moze dat aj z cirkevne anulovat, cize po oficialnom rozvode a po schvaleni anulovania manzelstva cirkvou by si sa mohla znovu v kostole zosobasit s inym... ale neviem presne, ako sa postupuje, tusim treba nejake povolenie od biskupa, ci od koho to... Ked sa spytas knaza, on ti o tom bude vediet povedat viac. A prave taketo rozne "sexualne" dovody byvaju v takychto pripadoch uznane. Ak si napriklad zena berie muza, pred svadbou spolu nespia a ona po svadbe zisti, ze je impotent, ale on jej to pred svadbou zatajil, manzelstvo je mozne takto anulovat. Naozaj sa to da. Preco si potom tvoj manzel nenapisal inzerat, ze hlada do manzelstva frigidnu, ked sa takto sprava?

Aurora-

Konečne to tu niekto napísal Mixta. Aj ja si myslím že len niekto sa zase chce navážať do kresťanov a kresťanskej viery. Už len to že autor témy nieje zaregistrovaný. A tiež sa divím že ľudia sú tak naivní že tomuto uverili.