Leniva / lakoma - vztah?

Príspevok v téme: Leniva / lakoma - vztah?
Zdenka123321

Ahojte,

chcela by som sa spytat, ci si moze aj leniva a lakoma zena najst priatela. Problem je totiz v tom, ze doposial ked som mala priatela vzdy mi bolo luto kupovat napr. dve cokolady a mala som myslienky len na tom, kolko som mohla usetrit keby som sama a kupujem len jednu.. proste na vsetko som mala take myslienky.. ze kolko utracam na potravinach tym, ze musim varit, lebo priatel bude hladny.. a keby som sama tak nevarim, pretoze ja vecer jem len zeleninu... a co sa tyka lenivosti.. tak som mala priatelov co radi sportovali, venovali sa turistike atd. a mne sa absolutne s nimi na take vylety nechcelo chodit a vzdy som premyslala len o tom, ako by mi bolo dobre keby si idem po svojom (manikura, kadernicka...). Moze si taka zena najst vztah??

salon

Ved si hladaj seberovneho cize lakomeho a leniveho.
Bude tvojim odrazom,tvojim zrkadlom,potom uvidis,ci budes spokojna alebo nie.

takveru

Tak zase prrr, drieť na lačný žalúdok to ani náhodou. Ak mám podať poriadny výkon tak sa pred tým musím posilniť. Každá rozumná žena to vie.

....

keby sa chlap ku mne chodil najest, tak uz by som s nim nebola :D to preco musite ist jest k tebe? ved chodte niekde von a ucet si rozdelte alebo nech sa naje sam ked je hladny :D omg to co je za logika