Bolesti celeho tela

Príspevok v téme: Bolesti celeho tela
wanda589

moj problem je nasledovny, uz nejaky ten rok ma nepravidelne bolievaju cele nohy, od krizov dole, taka reumaticka bolest, niekedy sa to vystupnuje, ze ma boli cele telo, vsetky svaly, do toho mam teplotu do 38, niekedy mam len tie teploty bez bolesti, niekedy zas naopak, mala som problemy s platnickami, chodila som na rehabky, asi dva roky dozadu, mam testy na boreliozu, mykoplazmy, chlamydie, vsetko ok, akurat mam hranicnu yersiniu. Su obdobia, aj tyzdne, kedy mi vobec nic nie je. Okrem toho byvam casto velmi unavena aj ked nic nerobim, potrebujem spat. Viete niekto poradit, ake vysetrenia si dat este spravit, resp. co by to mohlo byt? dakujem

Jax

Urobili Vám reumatologické vyšetrenie? Za reumatologickým vyšetrením by bolo vhodné absolvovať neurologické vyšetrenie a zistiť aké hodnoty má ASLO.

trojklanny

Yerseniu? Si niekde v blízkosti potkanov? Nenašla si náhodou blchy? Aké testy ti to vlastne robili? Elisa je presný iba na 75%, takže boreliozu budeš mať na isto.
Aby si rozumela mojim otázkam,tak potkanie blchy sú nosičmi yersenie. Určite budeš mať telo zamorene rôznymi potvorami,nie len to, na čo ťa testovali.

tasty

mudr. Andrej Janco sa špecializuje na chronickú únavu a na ťažko diagnostikovateľné synergické diagnózy a ich liečbu