Ako v tomto vztahu dalej?

Príspevok v téme: Ako v tomto vztahu dalej?
nana258

Ahoj , už tretí mesiac chodím s priateľom, pričom od začiatku sa u mna striedaju pocity pochybnosti a pocity lasky.
Mávam obdobia, kedy sa ho nechcem ani pustit,chcem s nim stravit kazdu sekundu a potom pride chvila, kedy by som ho aj tyzden nevidela. Raz cítim, ze ho lubim, teraz to napr. trvalo uz dlhsie a zase prislo obdobie pochybnosti, proste neviem ci nejako hormony pocas mesiaca to mozu ovplyvnit, ale zas teraz ma ani nepritahuje, trapi ma to strasne lebo potom aj to milovanie, aj mavam chut na sex ale nie s nim, minule som sa proste nemohla vzrusit tak som si predstavila ineho chlapa a bola som v momente vzrusena.

Mate podobne skusenosti? co mam robit, ked mi je s nim pekne, vztah je pekny starame sa vzajomne o seba rada ho obskakujem varim mu bavia ma s nim rozhovory,prechadzky, ale niekedy ma nevzrusuje. mam obdobia kedy sa nanho nemozem ani pozriet lebo mi vadi kazda jeho grimasa alebo sladky pohlad.
No a naopak potom to prejde a pridu zas obdobia kedy sa citim zamilovane a som rada ze ho mam.

moze za to nedostatok chemie alebo mam navstivit psychologicku? sme spolu 3 mesiace.

adka331

Myslím, že žiadne zamilovanie nebolo od začiatku 100%-né :) Ľudia sa spoznávajú z trocha inej stránky.. Daj tomu čas, možno mesiac, možno dlhšie, no ak sa to nezmení, nevyberieš sa jedným alebo druhým smerom a stále to bude takéto "dvojaké", určite to ukonči. Trápila by si ho, trápila by si seba a my ženy sme dosť komplikované aj tak a tvoje správanie by ho ešte viac zmiatlo ;) a bude to bolieť o dosť menej, než keby si sa mu po roku-dvoch priznala, že 14 dní ho miluješ a 14 dní nenávidíš..

Jasmine24

Tak všetko chce svoj čas, ste vo fáze spoznávania, skôr mám pocit že si zažila nejaké sklamanie a bojíš sa že to môže skončit podobne,alebo si zažila niečo zle, dôležité ako sa s ním aj cítiš ked si snim...skús vypustiť všetky negatíva a pochybnosti a uvidíš či nastane zmena,chápem ťa lebo my ženysi niekedy v hlave spraviť pekné scenáre, že neskôr ľutujeme co sme spravili...)

kafe

no dievča, toto sa kľudne môže vyvŕbiť oboma smermi. Aj k lepšiemu, zladíte sa a pochybnosti sa vytratia, alebo sa to zhorší a začneš ho viac neznášať ako milovať. To všetko ukáže čas. Ste spolu ešte krátko. Nechaj tomu čas. Nemusíte plánovať spoločnú budúcnosť a bývanie, zatiaľ sa sústreď na to, či je ti dobre s týmto chlapom, poznávaj ho aký je, hľadaj na ňom veci, ktoré sa ti páčia, vychutnávaj si pekné okamihy... a uvidíš. Nesnaž sa vytlačiť chuť a sladkosť zo zelenej slivky. Niekedy stačí proste počkať, kým dozreje a niekedy je slivka červivá a nebude nikdy chutná. To ti ukáže čas, ktorý prípad je ten váš vzťah.