Tabletky na vlasy

Mayaa99

Mne veľmi pomohol Revalid, brala som aj tabletky a používala šampón a kondicionér. Vlasy zhustli a prestali vypadávať.

Nina6

Ja uz praveze beriem forcapil 4 mesiac a nie ze by bol zly. Myslim ze mi menej vypadavaju to je fakt ale zeby mi nejak zlepsil kvalitu vlasov by som ani nepovedala a nechty vobec nie. Chcela som vediet ze ci nemate aj s inymi znackami skusenosti. Lebo rozmyslala som aj nad hairburst. Aj ked tie su o dost drahsie ale keby fungovali..

mmooly

Pred rokom sa mi očividne stenčili vlasy, začali padať, užívala som trojmesačnú kúru, neviem názov a trošku to pomohlo a keď som prestala tak opäť padajú ako divé. Už som bola aj u kožnej a tá mi tiež poradila Forcapil, beriem ho asi 6 týždňov a sa mi fakt zdá že je to lepšie.. teším sa že zaberie úplne..

Tvojosud

Mám skúsennosti s Forcapilom. Áno je drahší ale cez internet som ho kúpila výhodne aj so šampónom - 28 eur. A musím uznať, že je to naozajstá kvalita. Zmenu je vidieť už po mesiaci. Zrýchlil sa mi rast vlasov a nechtov. Nechty mi tak spevneli, že som sa až divila :)

Lenže trebaa rátať že po 3 mesačnej kúre, výsledok trošku odoznie.

Pite čaj z prasličky, ten pre vysoky obsah kremíka je vynikajúci na vlasky :)

lola456255

tiež by som rada vedela... ja osobne som len pred pár dňami začala užívať Forcapil, že vraj je dobrý, ale je aj dosť drahý

Najčítanejšie články