Neviem, koho si vybrat..

Príspevok v téme: Neviem, koho si vybrat..
Flower 456

Ahojte, mam 20 rokov...a ako plynie z nadpisu, pred sebou nelahku volbu ...
1.muz- stretavame sa spolu skoro 2 roky, som do neho zamilovana, zakazdym mi svojim optimizmom dvihne naladu, som stastna ked ho vidim a zufala, ked tu nieje..lenze nehovori nic o nasej bufucnosti, vystupuju ako ' inkognito', clovek, kt.chce vediet vsetko o mne a o sebe nehovori nic ..v zivote mi nepovedal ' lubim ta', nepise mi ani pekne smsky ani telefonaty, iba FB( aj to nie casto) ked sa ho spytam, za co ma berie, nevie sa vyjadrit...ale ked idem von s kamaratom, tak je uz ohen na streche, ze ho podvadzam...nechaoem tomu...podotykam, ze este nepadla ani poriadna pusa a ani sme spolu nespali
2.muz..stretla som ho pred 3 mesiacmi..niesom doneho zalubena, ziadna chemia, ale uprimne ho lubim...chcem, aby bol stastny..pise krasne smsky a velmi uprimne sa so mnou rozprava...za ten cas viem o nom viac, nez o predchadzajucom...tiez nepadla pusa ani sex...viem, ze by ma bol schopby lubit cely zivot, dal by mi v zivote vsetko a rozumovo sa priklanam k nemu...lenze , ked si uvedomim, ze sa mam natrvalo rozlucit s tym prvym, chyta ma uzkost a placem...poradte, co mam robit...

Filip TT

kafe má pravdepodobne pravdu - tvoj výber je chlap č.2 alebo žiadny.

Ak sa však chceš napriek tomu stretávať s mužom č.1., neodporúčam Ti udrživať voči nemu vážnejší vzťah ako má on k tebe. Ak na teba žiarli za to, že si vyjdeš s chlapcami, tak mu povedz, že vernosť dodržíš rada k tomu, kto ťa ľubi a myslí to s tebou vážne.

Inak si dosť mladá, v 20. rokoch ešte nemusíš mať nutne vážny vzťah, môžeš kľudne chodiť von s chlapcami nezáväzne. Nemusia chlapci motať hlavu tebe, môžeš motať hlavu ty chlapcom. :)

Mesačný princ

Mala by si byť určitý čas sama. Bez vzťahu ako takého. Môj názor. Premysli si hlavne čo chceš ty a čo od života žiadaš.

kafe

ale mám silný pocit, že si potrebuješ nabiť držku, takže zostaneš s tým prvým a budeš jak čakanka čakať, kedy z toh bude niečo viac. Čakaj. Veľa trpezlivosti.

kafe

ech, ako sory ale ty si nemáš z čoho vyberať. Keby ťa muž číšlo 1 chcel, tak by ste neboli vo fáze - poznáme sa dva roky. Tento týpek je blb, ktorý si ťa rád privlastňuje, ale že by sa odvážil na viac (vzťah) to ho netrkne ani po 20tich rokoch. Pokiaľ ti stačí ku šťastiu s chlapom sa poznať, tak sa hraj s týmto, ehm, "chlapom". A čakaj na niečo, čo nepríde.
Voči druhému chlapovi je nefér, začínať si niečo, pokiaľ si zaľúbená do iného. Nevíde to, lebo budeš stále myslieť na iného.
Takže ak sa chceš pohnúť niekam a mať vzťah, preruš kontakt s prvým, uprac si v sebe, buď chvíľu sama, ujasni si čo chceš a potom sa vrhaj do vzťahov. A kľudne sa počas toho všetkého môžeš stretávať s druhým týpkom... ako kámoši.

spirited_away

Ak si nevieš vybrať, neber ani jedného. Neponáhľaj sa chce to ešte čas a potom uvidíš. Nakoniec bude ten pravý možno niekto úplne iný.
Ak by som ich mala zhodnotiť ten prvý to je úplný ignorant a nemá sa čo rozčuľovať, že sa stretávaš aj s inými keď to s tebou nemyslí vážne.
Ten druhý vyzerá byť dobrý, úprimnosť sa cení a vidno že sa narozdiel od toho prvého snaží... Lenže... je jedno čo je ochotný urobiť on pre teba keď ty nie si ochotná kvôli nemu zabudnúť na toho prvého. Zbytočne by si mu ublížila. Takže hovorím ani jeden... toľko môj názor.

Mesačný princ

Daj tomu čas, každému niečo v živote chýba ale ak niekoho nemiluješ tak ako chceš byť s ním?

3 mesiace sú veľmi krátka doba na spoznanie človeka a aj tie 2 roky nemusia byť naj.

Vo vzťahu nejde o sms

ide o komunikáciu, dôveru, nehu, ale aj o lásku či chémiu.

Nedokážem ti poradiť. Ak by si druhého milovala tak ti poradím ber toho druhého, lebo ak by prvý stál zato, tak sa nikdy nezamiluješ do toho, ktorý prišiel druhý.

Veľa šťastia :)

Zlamic

Dospej a potom si hladaj chlapa. Uvedom si, ze nie je dolezity sposob (akym ta chlap dostane do postele), ale umysel. No a ked dospejes, tak pochopis.