Rozchod

Príspevok v téme: Rozchod
Anci5

S priatelom sme sa rozisli pred 3 dnami ukoncili sme 3 rocny vztah pretoze ma podvadzal a nebolo to prvy krat ked som mu povedala ze o vsetkom viem klamal mi samozrejme ako vzdy...bolo tazke prvy den s nim nebyt v kontakte..plakala som strasne mi to bolo luto aj ked bol na vine on..sama seba som sa pytala co mala ona a ja nie..je strasne stratit cloveka ktoreho mate naozaj radi..no dalej to tak uz nemohlo ist lebo vzdy som bola ta co mu odpustila vsetko..ked som z priatelmi nemyslim nato no pride vecer ked som sama a vtexy zacina to rozmyslanie..clovek musi len verit ze to zvladne a do zivota proste musi prist niekto novy..

Sporty

Skús sa začať orientovať viac na seba. Začni cvičiť, kúp si na seba niečo pekné, zmeň vizáž. Začni čítať motivačnú literatúru. Dôležitá musíš byť teraz ty, nie on. On je aký je, zmeniť ho nezmeníš a nemalo význam v tom vzťahu pokračovať, bola by si sa iba trápila a ponižovala tak samu seba. Keď sa začneš sústreďovať na seba, začneš si budovať úctu k sebe, začneš si robiť rôzne malé radosti, rýchlo sa z toho dostaneš. Si aj tak úžasná, že si našla silu na rozchod. Mnohé to nedokážu a dopadnú nakoniec aj tak ako opustené, alebo ponižované. Urobila si prvý krok, teraz je dôležité, aby si pri tom rozhodnutí aj vytrvala a nevrátila sa k nemu, keď napr. začne doliezať a znova niečo sľubovať. Taký človek nemá cenu, nedovoľ mu znova prísť do tvojho života. Držím ti palce, zvládneš to!

Mesačný princ

Na vine si bola v prvom rade aj ty moja zlatá! Načo si si vybrala človeka, ktorý ťa očividne nemiloval a bol s tebou len z vypočítavosti. Je to tvoja chyba, a až potom jeho :D Veď predsa nepodvediem ak niekoho milujem a je mi s ním dobre :)