Tabletky Grimodin 300 mg -ako na vás pôsobia?

Tumleh

Ahojte!
Ja užívam dlhší čas gabapentin 100 mg je to základná zložka Gromodinu zo za začiatku som bol unavený ale keď sa rozhybem ? ide to fajn pri prechádzkach ani pri fitku ma to vôbec neobmedzuje preto by som neprestával s liečbou skôr skúsil sa pustiť do práce pri aktivite niako nepocitujem únavu po mesiaci .. Predvčerom mi tiež dali Grimodin 300mg v kombinacii s Diclovitom a je to ok keď si telo zvykne už neuspava skôr keď relaxujete a nič nerobíte po užití sa drieme... Takže žiadny strach .. Začiatky sú vždy ťažké ??????

WHISPER

ja som bola po 2 tabletkach, 1tbl večer (piatok, sobota) tak odpálená, prespala som celý nasledovny den- to jest cely vikend, neviem ako som dosla do roboty v pondelok ráno a museli ma ratovať infuziami aby sa mi ten sajrajt vyplavil z krvi, takže moja liečba spočíva len v MagneB6,..
to je liek pre ludí na dochodku alebo doma alebo čo možu spať v robote a nie pre ludí aktivnych ktorí musia byť pri zmysloch,

gacopeter

už je asi dosť neskoro na odpoveď pre Vás no i napriek tomu som sa rozhodol napísať.
Liek beriem 3tí mesiac a tiež som viac ospalý a nič sa my nechce. Dá sa stým však bojovať. Treba sa viac premôcť a všetko ide, ako má. Liek beriem 3krát denne. Bolesť ustúpila a za mesiac idem na kontrolu. iné vedľajšie účinky na sebe nepociťujem.
S pozdravom Peter.

kelka

Nik sa nenašiel ,? čo by napísal ako pôsobia na vás tabletky Grimodín 300mg ? ozvite sa , kto ich užíva - prosím vás .