Moj zivot nema zmysel

Príspevok v téme: Moj zivot nema zmysel
niktoska25

Ja uz nevladzem, je tu niekto koho zivot od zaciatku jeho zivota nema zmysel? Nikdy v zivote som nebola stastna ani na chvilu, mam 25 rokov a nic ma nebavi, nevidim zmysel v nicom, kazdy den a kazde zobudenie je pre mna utrpenim a prezivanim ktore sa bohvie kedy skonci, hlAVNE v taketo letne dni mavam najhorsie stavy ked vidim ako sa ludia z toho tesia..chodia na vylety..ziju svoj zivot, cestuju..ja v nicom z toho nevidim zmysel, skusala som to..nie raz...som troska..nenavidim ludi, nenavidim seba,, nenavidim svoju rodinu, nenavidim tento svet a kazdy den sa pytam naco sa niekto ako ja narodi? a clovek co chce zit musim zomriet..a rady chod si po antidepresiva co ti vymazu hlavu a budes chodiaca mumia..je to to iste ja uz som chodiaca mumia..nerozpravam sa s ludmi..nikto ma nechape..neviem preco to tu pisem ale ja uz nevladzem..topiaci sa aj slamky chyta..

niktoska25

Ako nehnevajte sa ale urcite boh a podobne neexistujuce vyplody ludskej mysle mi velmi nepomozu..Nechcem odsudzovat vase nabozenstvo a vieru ,ale ja jednoducho v to neverim a skor som cakala rady od ludi ktori sa citia podobne, co im pomohlo..nie nejake krestanske hnutia..ale vdaka aj tak no..

Duchovny Dav

Ludia, len dve veci vas mozu spravit stastnymi, laska a Boh. A obidve spolu suvisia.

Tie stavy Ti moze sposobovat aj zly zdravotny stav alebo zli duchovia, kliatby atd... niektorych ludi to umucilo az k smrti. Niekedy to trva vyhnat roky, aj 5-10 rokov modlitieb, postov, alebo prace exorcistov. Potom sa situacia zrazu zazracne zmenila... prisla laska, radost, nepopisatelna vnutroan radost. Stastie je len vnutorny stav, ktory prezivas v tele. Nesuvisi s tym, co sa deje okolo Teba. Mozes byt stastna aj "z nicoho"... podla mna to zavisi od Ducha, akeho clovek ma. Cize za tymto su jednoznacne zli duchovia, moze to byt aj po predkoch, ze carovali, zasiahne to aj potomkov. Alebo niekedy sa to upne len na jedneho.

Vyskusaj verit Bohu a Anjelom, verit im a kazdy den sa k nemu modli. Vytrvaj az do smrti, niekedy zli duchovia strasne trapia, kym odijdu... oni sa pokusia, aby si to vzdala naprikald po pol roku alebo roku. Vedia, ze ked sa im nepodari zlomit vieru v zarodku, tak potom prehraju, cize urobia vsetko prve mesiace, a roky, aby Ta odradili, ze to nefunguje, atd...
Niekedy pride zlom az po 5 rokoch, a Ty nevies dopredu , kolko to bude trvat. Preto, len silna a celozivotna viera obstoji. Tento stav "prazdnoty" duse, co popisujete, mi pride ako presne to co som popisal, ze na vas sedi nejaka bytost, ktora vam odcerpava dusevnu energiu. A casom to rozladi cele telo, aj clovek casto ochorie.

Psychologa a psychiatra nerieste. To je absolutne zbytocna profesia, vzdy sa utiekajte k Bohu. Presne ako pise zakladatelka temy, ze nepomozu, a psychiater len predpise lieky... je to dokonca kontraproduktivne tam chodit, podla mna vacsine to skor uskodi ako pomoze. Navyse riskujete, ze Vam tam povedia nezmysel, ktory vas este viac poznaci, u psychiatra, zase takto, cital som , ze vela neurologickych problemov a depresii sposobuju aj parazity, alebo nejake zdravotne problemy (zamorenie tazkymi kovmi), a nehovoriac o prekliatiach, zlych duchoch. A psycholog vas odsudi, ze ste introvert, atd... ako sa to stalo tu zakladatelke temy... este viac uskodi. A psychiater, predpise lieky, na ktorych Vas spravi zavislych, pritom vase problemy mozu sposobit naprikald parazity, casto sa prekusu do nervovej sustavy alebo mozgu. Ja tieto dve profesie psycholog a psychiater naprost nemusim, uplnu averziu z toho mam. Vsetko ries u Boha a neustup, kazdy den sa modli, kolko dokazes, nikdy nie nasilu. Ked sa nedokazes pomodlit, ani ist na nejake svate miesto, lebo citis taky odpor vnutri hlbke seba, jednoznacne mas zlych duchov, niektori maju dokonca silne pocity na vracanie, atd, ked sa o to pokusaju. Vtedy treba vyhladat duchovnu pomoc, kym to nezlomis, a nezacnes sa modlit aj hodinu-dve denne. Ja som sa niekedy dokazal premodlit aj 5-6 hodin denne, bohuzial vyhnat zleho ducha je niekedy velmi tazke, moze to trvat aj roky. Myslim si, ze tuto novu generaciu co nema vieru, uplne katuju, a problem vacsinou byva v tomto, dnes sa infikuju ludia velmi lahko, aj sexom. Siri sa to uplne vsade, tato doba je posledna pred totalnou skazou, ked sa pokusia znicit zem, navyse aj katolicku cirkev uz znicili, vela z ludi na vrchnych miestach su maskovani uctievaci satana, co to volaju na Zem. Veru, uz musis ist bez cirkvi v tejto dobe, len cisto Ty a Boh... lebo cirkev padne, neostane kamen na kameni, ako to bolo u Zidov, tak teraz padne katolicka, a vsetky falosne krestanske cirkvi... a verim, ze pride Mesias, tak ako bolo predpovedane, aby ludi zjednotil a dal veci do poriadku.

anezkagub

Toto tiež nepochopím ako niekto niečo takéto môže napísať. Však každý musí mať nejaký zmysel v živote. Ten hore má s každým nejaké plány

Janno82

Ahoj niktoska25, je fajn, že žiješ:-))...a myslím, že minimálne ww2 si urobila veľkú radosť, že si sem po dlhšom čase zase napísala. S tým alkoholom to veľmi nepreháňaj:) a radšej zájdi k tomu psychiatrovi. No a ak budeš mať chuť, tak z času na čas sem napíš, ako sa máš. Nech sa ti darí:-)

niktoska25

Caute. Zijem! :D no respektive prezivam..som aj zabudla ze som tu zalozila temu a celkom milo ma prekvapilo ze sa zaujimate ako sa mam a ze nie som jedina kto sa nejako podobne citi. Posledne dni dost vela pijem..alkoholu..mam volno v praci a neviem ci sa tam este vratim tak nejako tak zabijam cas. Trochu sa obavam ci sa u mna neprejavi zavislost. Ako tu niekto spominal anorexiu..myslim si ze ked nemate zmysel zivota ako ja, tak sa velmi lahko upnete na hocijaku zavislost ..a ta vam da akoze pocit ze pre nieco zijete..aj ked to je nieco co vas pomaly zabija..vtipne heh..tak ja len dalej tapam a cim viac uvazujem ze si pojdem ku psychiatrovi po tabletky..lebo toto je o nicom..