Detský modeling

Príspevok v téme: Detský modeling
BarboraK.

Ahojte,
máme 28 mesačnú dcérku a včera sme absolvovali konkurz k pražskej detskej agentúre Bandit. Konkurz sa nám podaril, mali by sme absolvovať prvé fotenie. Mnohí ma odrádzajú, že pre takéto malé dieťa je to náročné a to aj fotenie, aj cestovanie (sme z NR) a navyše pre dieťa to bude mať viac škody ako osohu. Má niekto skúsenosti v tejto oblasti, alebo čo si o tom myslíte?

Kukučka

Keď ma neprijali na VŠ po skončení gymnázia, robila som au-pairku v GB a na starosti som mala 3 ročného chlapčeka, ktorý bol registrovaný u modelingovej spoločnosti a pravidelne chodil na fotenie, výlučne pre časopisy. Malého to ani nebavilo, ale pred každým fotením mu rodičia niečo sľúbili, čo museli aj dodržať a mala som pocit, že fotí len preto, aby si vydupal určité veci. Bola som u rodiny 3 roky, malý už chodil do školy a ešte stále chodil na fotenie. Vtedy ho to začalo baviť, lebo bol niečo viac ako ostatné deti, ale dovtedy to bolo iba prianie rodičov.
Inak, ja som tiež názoru, že je to detská práca.

pomocnica

Zrkadielko-úplne súhlasím. Ak je malá rada stredobodom pozornosti a rada pózuje, tak kľudne, ale veľa krát sa do toho to chúďa dieťa dostane len kvôli rodičom a nie je vôbec na to. Tie deti potom nemajú detstvo. Keď už vážne, tak keď bude staršia tak nech si vyberie sama a teraz šup šup na pieskovisko. :)
Môžeš si prečítať(mamka)knihu :Len počúvaj. Je to vlastne o rodine kde sú 3 dcéry a všetky robia už do mala modeling a nakoniec ich to už vôbec nebaví a odchádzajú, jedna sa dokonca kvôli nemu stala anorektičkou... Ale je to kniha, ale môže to takto dopadnúť aj u vás, nedaj Bože, lebo takto to býva.

A keď už, tak iba raz za čas ako zábavku, krúžok, aj keď poriadne zvláštny krúžok. A tiež dávať bacha, aby keď bude dieťa staršie, tak aby jej to nestúplo do hlavy.

FUN FOREVER!

Zrkadielko

Pre mňa by bol detský modeling neprípustný. Mne sa to rovná detskej práci a na vlastnom dieťati by som nikdy nezarábala. Tie malé baby veľakrát prichádzajú o detstvo a to zbytočne. Tvoje dieťa ešte nie je vo veku keď vie do čoho ide a možno ju to bude spočiatku baviť, ale bude ako automat na peniaze.
Mám jednu známu, ktorá žije v Plzni, má exotické dieťa - má otca z Kuby a keď bola malá 4 mesačná už ju trepala na fotenie.

1771

Moja dcéra doslova vyrastala v detskej modelingovej agentúre v Brne (Bohemia) a bola to skôr pre ňu zábava ako záťaž. My sme chodili viac unavení ako ona a ona sa doslova tešila na fotenie. Podľa mňa už nie je taká malinká, aby to nezvládla. Ak nechcete cestovať do Prahy, tak je aj v SR agentúra Supermodels.
Odrádzať ťa budú takí, ktorí to nikdy s dieťaťom neskúsili.

0vecka

BarboraK no podla mna je modeling fakt narocny na take male decko... a este s tym cestovat a nechat pol dna fotit.. no dakujem pekne