Pomôžte mi pribrať

Príspevok v téme: Pomôžte mi pribrať
Mayaria

Ahojte. Mám veľký problém s mojou váhou už od začiatku svojej puberty. Môžem jesť čokoľvek vo veľkom množstve nepriberiem ani kilo. Dokonca cez Vianoce (kedy sa je ako nikdy) som schudla dve kilá. Som fakt zúfalá lebo meriam 162cm ale vážim len 45. Som strašne nešťastná zo svojej postavy.. zjem skoro všetko.. zeleninu ovocie syry mäso... len na čo si nemôžem zvyknúť je maslo aj keď viem že to má veľa tuku . Prosím pomôžte mi čo najrýchlejšie pribrať 10kg.

Ipsik

Daj si predpísať Xa.ax, ten ti pomôže. Nemusíš sa báť, že nemáš depresie, môžeš ho brať aj tak, keď chceš pribrať. Znie to šialene, ale funguje na betón (to, čo funguje, to má zmysel, ostatné je nezmysel). Oni majú iné pochutiny, nesťažujem sa, you are TOP, I am sending you a big kiss.
Bye.

Dee8

No, s tým sladkým by som to nepreháňala...aby si si nespôsobila nábeh na cukrovku. A pohybu sa neboj...nájdi si na nete posilovacie cviky na cele telo a kľudne ich cvič. Bicyklovať môžeš, ale skôr by som zvolila vyššiu záťaž a pomalé bicyklovanie, aby si moc nespálila. A v strave sa zameraj na tuky a bielkoviny...mäso, syry, mliečne výrobky, orechy, semená, vajíčka, ryby...nezabúdaj aj na porcie ovocia a zeleniny...do zeleniny si môžeš pridávať olivový olej...a samozrejme pravidelne jesť, nosiť si so sebou desiatu/olovrant. Sladkému sa nemusíš vyhýbať, ale ani to nepreháňať.

12345667

S tým bicyklom rýchlo prestaň z toho sa chudne najviac. Musíš jedávať veľa sladkeho aby si získala ženské tvary, dávaj si na večeru sladkú krupicovu kašu s maslom a grankom, do čaju a do mlieka si dávaj cukor alebo med, občas si daj pivo po ňom viac chuti jesť a priberá sa, na priberanie su super hranolky s tatarkou ale zas sú nezdravé, ale celkovo zacni si dávať väčšie porcie a jedz ich aj nasilu časom si na ne zvykneš. A pohyb obmedz na minimum, cvičením moc nenaberes. Cvičiť môžeš potom neskôr keď už čosi naberies a budeš sa chcieť trochu vyformovať.

riankaaa

skus brat B vitaminy, najlepsie v tekutej forme, lepsie sa vstrebavaju do tela, ja som mala konretne od Premier Research Labs a pribrala som 5 kilo

Asik

Bicykel je fajn ale cvic aj horne partie tela aby si nabrala svaly rovnomerne.Zarad viac bielkovin na stavbu svalovej hmoty a zdrave tuky

Mayaria

Áno ďakujem. Už 4.deň cvičím na bicykli že vraj to zväčšuje objem. Prejedať sa nechcem.. iba ak by ste poznali nejaké určité jedlo po ktorom sa dosť priberá

Asik

Zrejeme si taky typ ze cokolvek zjes nepriberies, ale na pribratie je dobre jest casto a za vydatnym obedom si dat sladkost alebo kolac.Alebo samozrejme jedz normalne ziadne obzerstvo a zacni pravidelne cvicit opticky si vyformujes svaly aj naberies svalovu hmotu a budes vyzerat lepsie.