Stipanie hradze,anal.otvoru pri moceni

Príspevok v téme: Stipanie hradze,anal.otvoru pri moceni
Berwnic

Ahojte, stretli ste sa niekedy s tym,ze ked mocite vas zastipe analny otvor? Niekedy ma zastipe skor hradza pri konecniku.

Nemam ziadne hrcky na analnom otvore,ale niekedy si najdem malu kvapocku krvi na papieri,jasnocervenu po velkej potrebe. Pri vykonavani velkej potreby ma nic neboli. Len to stipanie konecnika je mi neprijemne,ked sa mi tam par kvapociek mocu dostane

Gyneko problemy nemam.

Dakujem za odpoved.

Berwnic

Ahoj tak pisem,natieram si to treti den a odvtedy ma konecnik ani hradza pri moceni nestipala :) ale este par dni si to budem potierat. Dakujem ten rakytnik,super napad :)

elia

dovtedy pokial budes mat tazkosti inak olejcek je pomarancovej farby tak si daj intimku. aby si si nemala od toho spodne pradlo a napis ako ti zabral .

Berwnic

Dakujem velmi pekne za to odporucanie rakytnikoveho oleja,hned rano zbehnem do lekarne. Kolko sa to moze vkuse pouzivat?

elia

mozes tam mat prasklinky tie zviknu krvacat a samozrejme ze ta to moze stipat pomoze ti rakytnikovy olej dostat ho v lekarni ja som si kupila 100ml a potierat nim aj trikrat za den. zlepsenie prichadza za 2-3 dni Niako si s nim neubližis mam vyskusane na hemoroidy a prasklinky.

toaletak

Vravim, ja sa podla moznosti neutieram, ale umyvam. Na velku idem podla moznosti doma, kde mame sprsku, ak som niekde na hoteli, tak sa len jemne utriem a idem sa hned osprchovat, vacsinou su sprchove kuty pri zachode. Problem takto vymizol, predtym som to mala cele roky. OK, a akutne pomahala aj obycajna bravcova mast.

Berwnic

Po velkej potrebe som uz zacala pouzivat vlhceny toaletny papier. Nech si to nedrazdim. Ale pomaha len ciastocne,ano citim zlepsenie ale niekedy to dost stipne. Ked sa mi tam ten moc dostane. Tangace nenosim vobec a nohavicky urcite bavlnene. Ale dakujem za odozvu

toaletak

Ja mám tiež tú hrádzu citlivejšiu, robia sa mi na nej v podstate neviditeľné prasklinky, ktoré sa potom veľmi dlho nevedia vyhojiť, lebo jazva je tenká a pri akomkoľvek tlaku praskne znova. Odkedy máme doma záchodovú spršku a v práci používam ako toaleťák neparfumované vlhčené utierky pre bábätká, tak mi to vymizlo. Podľa mňa to bude podobný prípad - proste treba zmeniť toaleťák a tiež by som zmenila aj typ nohavičiek - určite nie tangáče a nič z umelého vlákna.