BOLEST HLAVY,STRATA CUCHU

Príspevok v téme: BOLEST HLAVY,STRATA CUCHU
liuka

Dobry den,
prosim Vas tymto o pomoc.Uz pol roka mavam jednostrannu bolest hlavy,vzdy na jednom mieste.Okrem toho obcas stratim chut aj cuch,hlavne ked si dam nejaky alkohol,staci aj deci vina.Bola som na ORL,na rontgene dutin.Zistili ze mam opuchnutu sliznicu,dutiny tiez nie su ciste,zzhrubnuta sliznica.ESte mam naplanovane CT dutin.Uzivam antihistaminika a mam kortikoidny sprej.Velmi mi to vsak nezabera.Ked som uzivala antibiotika,zdalo sa mi ze je to lepsie,ked som ich douzivala taka nanovo sa tieto problemy prejavili.Vytery z nosa a hrdla boli negativne,len chlamydie boli na hranici.Aslo v poriadku.Moze ist o nejaky nador?Alebo silna alergia?Alebo moze byt nejake lozisko vo vnutri dutin,ktore sposobuje tieto problemy?
Dakujem za skoru odpoved

liuka

Hlava ma boli na vrchu,na lavej strane.Mam pocit akoby to bola skor bolest koze,alebo kdesi kusok pod kozou.No neviem to lepsie popisat.Najprv som myslela,ze to mam z prievanu,kedze denodenne som v prievane.Nie vzdy pri bolesti stratim chut aj cuch,vacsinou vecer alebo po pohariku nejakeho alkoholu.Najskor pride strata cuchu,no a s tym suvisi aj chut.Lebo ked nie je cuch,tak chut sa neda tak dobre vnimat.Uzivala som Nasivin sinus,to je podobne ako sinupret,ale nezabral mi velmi.Dnes som si dala robitCRP,tak uvidim.Skusim pozhanat lampu.Dakujem vsetkym za odpovede.

frogy

Mozes popisat kde Ta ta hlava boli, teda ci napr. na spankoch alebo skor vzadu. Mavas tie bolesti sucasne so stratou cuchu a chuti? A ako je to presnejsie s tou stratou chuti? Je to tak, ze ked si das napr. nieco co vies, ze je sladke alebo slane, Ty nic necitis, teda ziadny vnem, citinie sladkej alebo slanej chuti? Myslim, ze by bolo dobre, keby si este zasla za neurologom.

71gloria

Pri zápale prinosových dutín sa používajú napr. aj tablety Sinupret, majú protizápalový účinok, podporujú imunitu,zrieďujú hlieny.

ethel

môže byť ložisko v dutinách..niekedy pomáha nahrievanie lampou...Zhrubnutá sliznica môže byť aj z alergickej reakcie,ale aj z neliečených opakovaných infektov.Možno by ti ešte mohli urobiť aj CRP.To všetko čo užívaš nemusí zabrať hneď...ale skúsila by som to nahrievanie