Som divná?Poraďte mi...

pata.k

vobec sa tym nezatazuj.. pekne, bez hanby a s usmevom na tvari sa vyber na kupko.. nikto nie je dokonaly.. a aj tak povacsine muzom sa pacia male, ale ved kolko ludi, tolko nazorov.. takze smelo si uzivat leto!

nataliiie

boze baby, keby ste vedeli kolkym chlapom sa pacia male, alebo im na tom ani nezalezi? mna tiez priroda 3x velmi neobdarila, a co!! mne to nevadi a ani mojmu okoliu. a ak ti to uz moc vadi, skus HAK diane 35, z toho som mala bomby:))) good luck

fraise

najlepsie roky zivota a ty si odopieras tie najlepsie radosti vobec. co moze byt lepsie ako supnut sa do plaviek a hodit sa do bazena ked je 35 stupnov? a kto je dokonaly? kaslem na ostatnych ci sa divaju alebo nie, uzivaj si leto so vsetkym co k tomu patri.

melissa

prestaň sa trápiť malichernosťami- základ je začať sa mať rada - celkovo, svoju postavu, svoje správanie, je kopa ľudí, ktorí majú problematickú postavu, ale svojim vystupovaním, sebaistotou, dobrou náladou a tým, že sa berú takí, ako sú- pôsobia vyrovnane, sebaisto, človek keď sa na nich pozrie- má príjemný pocit. Si ešte vo vývoji a oblečením, vhodnými plavkami zvýrazni, čo je na tebe pekné, čo nie, snaž sa vhodne zamaskovať- hlavne zostaň sama sebou, ráno sa pozri do zrkadla a povedz si- že si krásna, milá, máš pred sebou pekný a úspešný deň!!! A prídu aj priatelia, aj láska. Ale treba otvoriť svoje srdce a mať sa rada!!!!
Drž sa, všetko sa zlepší- ale musíš to chcieť!

Ivka 1

Nič si z toho nerob. Iným ženám je napr. trápne,že majú veľké brucho,zadok
alebo stehná alebo naopak hanbia sa za
svoje veľké prsia. Kľudne zájdi na kúpalisko,vyzleč sa do plaviek a keď budeš ležať na deke, trošku pozoruj ostatných. Uvidíš,že vôbec nie si sama,
čo nemá ideálnu postavu a pochopíš,že sa nemáš za čo hanbiť.