co si o tom myslite vy ??

selli

hmhm, ide o to,ze toho Tvojho poznas tya preto aj vy sami si to musite vyriesit. Musis mu povedat co a ako to citis a vtedy sa to moze niekam pohnut.Vsetko sa do prekonat- aj vzdialenost, ak sa naozaj chce- z lasky napr. pekne sa s nimporozprávaj .no hlavne za ziadnu cenu sa mu nepchaj do z...u, za ziadnu.Musite chciet obaja nie len ty. Drzim prsty!

meili

Z jeho strany je to len vyhovorka, takze kasli na neho. Ocividne ma uz celkom ine plany, do ktorych ty nezapadas. Laske v ceste nestoji ani odlucenie a ked nie je schopny nieco vydrzat, ako vravi jeden citat: Kto nie je schopny obete, nie je schopny ani lasky...

123546

Ja mam priatla uz dva roky, on je druhak na VS a ja som skoncila prvy rocnik. A ide to. Chce to vela tolerovania, ale da sa to.

jaja

ale to sa neda presne wediet,ze co mu prechadza hlawou,existuje mnoho dowodow.mozno ta ma naozaj rad a na wztah sa prawe teraz neciti,lebo je zwedawy na nowe prostredie a na to co mu prinesie.mozno ta nechce wodit za nos,ma ta rad,ale to co je medzi wami neciti na wztah a tak,lebo niekto niekoho moze mat rad iba kamaratsky ale fyzicky sa mu pacis tak ste spolu.alebo widi,ze uz ho mas pomaly radsej ako on teba a nechce ta zranit,tak ti to priamo nepowie atd,skus nanho pritlacit a priamo sa spytat ak ces wediet prawdu a predtym mu powedz,ze jednoducho to naozaj ces wediet ako to je,ze sa nenahnewas ak ti powie cokolwek,len to ces wediet.a ci to uz bude dobre alebo zle pre teba co ti powie aspon sa nebudes az tak umarat neistotou.hm?

fraise

no chlapec ma rozum, je blbost zacinat vztah na dialku a vidat sa obcas. clovek aj ked je zalubeny musi riesit iste veci rozumom, kedze na vs este len ide caka ho tak prepokladam 5 rokov. vztah sa teda nema kedy ani rozvinut. + intrakovy zivot je o niecom inom ako o vernosti a celibate, takze.

biba

ja som bývala v ostrave a"už" moj manžel v piešťanoch..a neriešili sme to len nam bolo smutno,ale o to,to bolo krajšie....pravda ak ťa ľúbi nerieši km