kvapocky lasky

apolon

lilien, ak to je otazka smerovana na mna, tak ja by som sa bal, ze by som to spolahlivo citil, lebo pri sexe je pozornost odvedena bokom. Ja som mal minule toho plny kondom a ani som o tom nevedel (nie spermii, ale tych kvapociek lasky), bol som dost vzruseny, tak to zo mna tieklo pomalicky az sa toho nazbieralo celkom dost. Ale to bolo pri styku, keby som nemal penis vo vagine, tak by som to asi citil.

lilien

Noo a ked som ho robila naposledy rukou tak dost dlho som ho nemohla spravit, tak medzitym sme sa len tak "hrajkali" s tym jeho zazrakom :) u mna dole, vnikol do mna minimalne, co j a viem mozno 2 cm (?), ale bez ochrany...No a ja som sa bala, ze ak to z neho pojde von a on to proste nezaciti :(...On sice tvrdil, aby som sa nebala, ale clovek nikdy nevie :(..Co si o tom myslis?

apolon

Iste, ja to citim, ale niekedy si nie som isty na 100%, ci citim spravne. Ked som velmi vzruseny, tak toho vytecie (este pred sexom) dost a to citim spolahlivo. Ked ma vzrusi nieco len malo (napr. na ulici), tak to si nie som isty, ci uz to zo mna vyteka alebo este len bude vytekat. :) Asi tak.

mcdag

kvapocky lasky takzvany muzsky sekret je to tekuntina ktora vyhcadza z penisu ak je muz vzruseny...(neznamenato ze je spraveny)!!!

ttttttt

kolko mas rokov ked nevieš čo to je??ešte si to nerobila??kvapôčka lásky je taká lepkavá tekutina obsahujúca spermie,ktorá chalanovi vyjde z penisu ked ho napr.robíš rukou,alebo je proste vzrušený.ale nestrieka to,iba to vyjde.

Najčítanejšie články