solarko, pomoc,

nikki.7

Ja osobne tiež navštevujem solárko,ale v žiadnom prípade nenosím žiadne plavky,ani nijakú inú výstroj.Pred solárkom sa osprchujem, pretože po solárku sa to aspoň také dve hodiny nemá,aby som nezmyla pigment,riadne sa nakrémujem normálnym telovým mliekoma hajde do "truhličky".Obliekam si maximálne tenulinké tangáče a tie si potom posúvam,aby osm bola rovnomerne opálená.A ktomu opaľovaniu na slnku.Určite to nie je správne,aby sa to kombinovalo.Medzi solárkom a slnkom treba dodržať odstup aspoň dva týždne.

Vucka

Potom som chodila uz pondelok utorok a stvrtok piatok po 7 minut....teraz naposledy to bolo stvrtok a piatok 8 a 9 minut a cem sa ist zajtra opalovat nemoze my to uskodit?

Vucka

Ahojte! Ja som teraz asi dva zyzdne navstevovala solarko najprv tak po 5 minut utoroka stvrtok potom postupne 7,8, az 9 minut. Mala som aj pauzu 4 dni a poto m zase dva krat. Teraz som bola stvrtok rano a zajtra sa idem kupat a opalovat. Myslite ze my to slnko u nas nemoze spravit flaky? Dakujem!

rada

SIDA kedy si chodila do solarka? lebo kombinacia solarko a slnko ti vazne moze sposobit flaky a v Afrike tam je to slnko dost silne.Ale ak si chodila naposledy cca pred mesiacom napriklad tak potom je to ok si myslim to zn.nemala by si ostat flakata.Ale u kazdeho je to inak,ak si uz cokoladovo opalena zo solarka tak sa nemusis obavat flakov.

sida

koncom mája idem na dovolenku do afriky, ale aby som nebola úplne biela som chodila do solária... kamarát mi povedal že teraz môžem byť fľakatá keď pôjdem na riadne slnko, ale kamarátka zas že je to dobrá príprava pleti na veľké žiarenie slnka... čomu mám teraz veriť??

Nerita

hahaha..plavky.. mozno potapacsku vystroj:D nee...prepac..do solarka by si mala chodit naha..aby si bola rovnomerne opalena, a nemala biele pruzky jak v lete po dovolenke:) co sa tyka kremu.. su take speci..predavaju sa v solarku,aspon v tom mojom..su nekrestansky drahe..su pre cca 3 krat rychlejsie a hnedsie a dlhsie trvajuce opalenie..taka mala vzorka,co vydrzi na cca 3 krat natretie tela..stoji 250 sk a viac.

RNG

Je viac zdrojov, najdi si na Google .sk
Aj ja ho budem dovazat do mojich obchodov.
Nakoniec cast sveta pouziva kokosovy olej ako u nas doma napr slnecnicovy, vseobecne na varenie, nielen na kozmetiku.

RNG

Faktor kremu sa meria ako rozdiel medzi dopadnutou a preniknutou energiou.
Vysoky faktor znamena znizenie prieniku ultrafialoveho ziarenia.Tj spomalenie opalovania.
Tradicne odporucam kokosovy olej-cisty na opalovanie.Jeho faktor je 4 az 8 podla hrubky natretia. Pricom kokosovy olej transdermalne vyzivuje kozu a je ciastocne antimikrobialny.Je osveceny v celej polynezskej kulture, kde sa vsetci ludia natierali od hlavy po paty kazdodenne viackrat a mali nadhernu plet-teda pred prichodom "civilizacnych jediel, specificky prepalenych inych olejoch z vyprazanych jedal a na zemiackoch