Lypon... chirurgia

lubfer

Ako prebieha operácia lipomu.
Mám ho na pravom pleci. Veľkosť slepačieho vajca.Dajte mi vedieť čo najskôr. Dík

m. adamovova

Pri sprchovani som si nasla makku hrcku vzadu na rebre Doktorka to oznacila ako celulitide fibrom 3-3cm Mam ist na sono Musito ist prec? Moze to byt nieco vazne?

vatkin

Mám problémy. moje lipomy mi obrastajú celý krk a hlavu v zadu vo vlasovej časti. Operovaný som bol už tri krát. Naposledy tento týždeň, vyberali mi lipom z chrbta a krku v zadu , ale nevyoperovali ho celý, lekár tvrdil,že nádor je prirastený k chrbtici a on sa bojí že mi poškodí nerv. Už ma viac operovať nechcú, žeje to zbytočné, ale tie lipomy mi rastú o chvíľu budem vyzerať ako Quasimodo. Zostali mi ešte 3 nádory a ja neviem ako ďalej, prosím ak viete poraďte mi, kde by som sa mohol obrátiť pre pomoc. Ďakujem. Že sa jedná o lipomy už bolo potvrdené aj histologicky, ale lekári tvrdia, že sú atypické, lebo nerastú v puzdre.

hellohello

bez = neviem. ale fakt prisaham ze ju mam vyssie. alebo to je ta kost a ta hrca zmizla po tej injekcii. neviem. ale mam hrcu nejaku o dva cm vyssie jak bola. vidim to aj podla toho kam mi pichol injekciu.

hellohello

viem ze je to na mne, len neviem ako sa rozhodnut, pretoze jak mi tam vcera pichol tu injekciu s neviem akou tekutinou abo cim aby to videl na rontgene, som zistila, ze sa mi ta hrcka presunula o par cm vyssie. je to normalne? :((

bez

hellohelo je to na tvojom rozhodnutí ja to mám 5 rokov až keď mi začali bolesti to je asi mesiac išiel som znovu k lekárovi ale ku inému ktorý mal k tomu úplne iný prístup bol by som rád keby som to už mal za sebou lebo až histologia povie čo to je.