Bolesť hlavy - poraďte

Príspevok v téme: Bolesť hlavy - poraďte
renderko

Dobrý deň. Pred dva a pol mesiacmi som bol v nemocnici s podozrením na boleriózu. Brali mi z chrbtice mozgomiešny mok kôli vyšetreniu. Od druhého dňa ma začala bolieť hlava (zátylok, spánky aj čelo), krk aj chrbát. Keď som sa na to pýtal, povedali mi, že to prejde. Bolerióza sa nepotvrdila, mal som zápal pľúc. Po návrate z nemocnice ma bolesti neprechádzali tak som navštívil fyzioterapeuta, ten mi ponaprával chbticu aj krk, nasadil elektroliečbu. Chrbát aj krk ma bolieť prestali, no hlava bolí stále. Chodím aj súkromnému lekárovi, ktorý ma lieči akupunktúrou, bankami a bylinkami. Nepomáha. Teraz konkrétne k tej bolesti. Keď spím na chrbte pri vstávaní ba bolí zátylok. Keď spím na bruchu, tak pri prehadzovaní sa a vstávaní ma bolí čelo a spánky. Keď šoférujem auto a potom z neho vstanem pocítim veľkú bolesť v zátylku a je mi na odpadnutie. A nemôžem ani kýchať a kašlať, pretože to mi bolesť vyslovene udiera do čela a spánkov. Už niekoľko rokov mávam krvný tlak tak cca 100 na 50 a tep okolo 70. Od kedy mám problémy stúpol mi tlak na cca 115 na 75 a tep na 95. Môžem mať tieto problémy kôli odberu mozgomiešneho moku (volal som do nemocnice tvrdia, že nie) alebo to bude niečo iné. Poraďte prosím. Vďaka

avata

´Mám bolesti v zátylku hlavy, pri zmene polohy sa mi točí svet. pred týždňom som mala polohové vertigo. Na nervovom oddelení mi polohovali hlavu a prešlo to. No teraz mi hučí v ušiach, priam škriabe. Už neviem akého doktora mám ešte navštíviť aby mi zistili prečo ma bolieha hlava, dutiny a uši.
prosím poraďte

gina1

Janka ja som mavala tiez otrasne bolesti hlavy zistila mi tetaniu a migrenu, nasadili mi lieky s ktorych som bola ako nafetovana tak som skusila pohladat nieco rovnake ale na prirodnej baze, nasla som ginko prim tablety a po mesiaci a pol uzivania bolesti nemam dokonca konecne mozem spat bez ponoziek lebo tie lieky su na prekrvenie. Vyskusaj ci by ti pomohli ale musia sa brat dlhodobejsie kedze su na prirodnej baze ziaden zazrak za tri dni.

RNG

Mozno tetania? Co tak hladiny mineralov v krvi?
Alebo nejaka infekcia.
Potom by som bral nejake sirkospektralne antimikrobialne, aby zasiahli co najsirsie vsetky mozne mikroby(GSE, oreganovy olej, selen,extrakt z olivovych listov, beta glukany...)

janka

Ahojte,chcem sa spytat ci by mi vedel niekto rychlo pomoct.Moj problem spociva v tom ze mam neustale bolesti hlavy v lavom laloku a neustale sa mi toci pri akej kolvek cinnosti.Potom mam hrozne bolesti srdca ,tazko sa mi dycha a zacnem kaslat.Akoby toho bolo malo tak zacnem mat aj svalovu triasku.A Uz som aj 4 krat skolabovala za 2 tyzdne.Mam vysoku frekvenciu srdca a uz ledva vyjdem po schodoch .Ked prejdem 10 schodov akoby som ich presla 100.Som strasne oslabena.robili mi hocijake vysetrenia a nic nevedia.a schudla som aj 6 kg.Poradte mi prosim.Kam mam ist? Je to napr. zapal srdcoveho svalu?lebo stale mi busi srdce.Kazdy to zvaluje na chrbticu ale mna vobec neboli.A uz som bola aj na masazach a nic.Ja si myslim ze to moze byt nieco so srdcom ale nedokrvnenost tepien?Poradte mi .dakujem velmi pekne.

janka

Dobry den, chcem sa spytat, co mi moze byt, ked ma asi pred tyzdnom zacala bolet hlava a neustava, bolí ma v lavom laloku an zadu hlavy, vzdy ked sa naklonim, spim, pisem a hlavne ked sa ucim, je mi spatne od zaludku, kruti sa mi z toho hlava, je mi nazvracanie, neviem co s tym moze ybt, mozete mi poradit?

zuzana z kosic

Mily Renderko, je celkom mozne, ze pocas odoberania miechoveho moku sa dostala infekcia do miechy, ale ak by sa to stalo, malo by to uz davno fatalne nasledky. Zapal mozgovych blan by sa prejavil okamzite, mozno je Tvoj imunitny system velmi silny. Nie je od veci si dat vysetrit podozrenie na zapal mozgovych blan. Tiez je mozne, ze Tvoje zavraty, zvysenie krvneho tlaku a bolesti v zatylku su z nespravneho napravenie krcnej chrbtice. Mozno by pomohlo zajst za inym fyzioterapeutom, ci vyskusat akupunkturu, u zaruceneho akupunkturistu, ktoreho sa velmi tazko hlada. Nie ja akupunktura ako akupunktura, ja osobne som bola v zivote u troch a z toho mi pomohol len jeden.

IvanBA

Ja by som poradil, netelefonovať a ísť osobne,niečo zbabrali. neviem, ake si mal este problemi, ale bolerioza sa zisťuje z krvi najlepšie.Keby sa takto vyšetrovala boler.,to by tam boli fronty pacientov. Uvedomuješ si kolkí sme boli uštipnutý klešťami a robili nam vyšetrenia na boler. ?