Zničilo Vám to vzťah?

Príspevok v téme: Zničilo Vám to vzťah?
linka

S manželom sme na deti úplne sami.Už 6 rokov sme nikde neboli.Všetko je organizované s deťmi:nákupy ,dovolenky,posedenie na káve,večery pri TV,...Keď mi kamoška povedala ,že jej svokra bráva vnuka skoro každý víkend ,vraj aby si trochu oddýchli tak som jej aj trochu závidela.Ja sa o náš vzťah tak trochu aj bojím lebo žiť v manželstve tak ako keby sme už boli spolu 30 rokov je po 6 rokoch dosť skoro nie?

aljoska

My sme tiež všetko organizovali s detmi.Nikto nám ich nebral na víkendy,aby sme si oddýchli.A vztah nám to nepokazilo.V oktobri budeme oslavovat 25 rokov sobáša.Deti už máme dospelé,sme sami,času habadej,tak si to vynahradzujeme teraz.Myslím si,že vztah nezávisí od toho či ti zoberú deti alebo nie.Bratovi brávali deti na víkendy,ako si písala,aby si mladí oddýchli,ale ani zdaleka nemajú taký vzath ako my.Jednoducho to tam neklape a záleží to len od nich.

sisulienka

no tak si najdite daku opatrovatelku nie je to nic tazke ju najst staci inzerat a sem tam si niekde vyrazte ....do kina, alebo na kavu s priatelmi ....

Alternativa

Linka,
pomoc je fajn vec, ale ked nie je po ruke, musite rodinu zvladnut sami - SPOLOCNE s manzelom. Prehodnot, ci nie si napr. na domacnost prilis upata, ci nenajdes viac priestoru na volny cas, ktory sice budete vsetci spolu ale bez povinnosti - len tak na luke, v lese, aj za cenu pripadne neumytych okien :D. A este si skus najst nejaku pravidelnu aktivitu /napr.cvicenie/. V ten vecer bude musiet manzel byt doma s detmi, aj ked sekerky budu padat :D. A taky priestor dopraj aj jemu. Viem, co Ti hovorim, kedze som 33 rokov v manzelstve s tym istym muzom :D a 2 dospelymi detmi. Prezivala som to iste, co Ty teraz a dnes by som v mojom zivote zmenila len to, co Ti radim. Tak pouvazuj :D

elablue

Moji rodicia mali po 6 rokoch uz dve deti,nik im s nimi nepomahal a ich vztah to neznicilo.Proste obaja boli taki ze deti pre nich znamenali vsetko.Maju krasne uz 30 rocne manzelstvo tak nic sa neboj.