zivotnost

gomez

:)) ano dubka, všetci sme pripečený :)) možno, že keby si nemala 15, tak by si vedela, že to, čo ti partner šplechne na didky, nie sú len spermie:)) no ale nevešaj hlávku, opýtaj sa chlapca a všetko sa na dobré obráti :))

dubka

Vidím, že všetci ste tu hlúpy..
Gomez, neviem koľko máš rokov, ale keby aspoň 15, vedel by si, že spermie su na vzduchu vtedy, ked sa partner vystrieka partnerke akúkoľvek časť tela, napr. na prsia, alebo na brucho.
Takže Julia, ak ostanu tebe, alebo priateľovi spermie na prstoch, v žiadnom prípade ich už nezasunte do vagíny, spermie tu totiž živé až kym nezaschnu na vzduchu a to nie su žiadne 3 sekundy. Keby si nevedela v pošve žiju len 24 hodín.Dúfam, že ti rada pomohla.

gomez

:)) ešte by ma teda zaujímalo, kde sú spermie na vzduchu:) leda, že by ich tvoj priateľ mal instantné, ako gulášovú vitanu, a možno v kockách, ako maggi:))))

jerry

jasne ze je to blbost ze 3 sekundy. mne sa zda ze som cital neaky clanok ale zial nepametam si kolko tobolo alebolo to urcite viac ako 3sekundy

denisa

Som zvedava, kto napise ako prvy tu rozpravocku o 3 sekundach...
(mimochodom: odpoved na tuto otazku tu asi budes cakat marne, uz sa to tu neraz rozoberalo a nikdy nevyriesilo. Vzdy sa nasli ti, co vehementne tvrdili, ze 3 sekundy, co je vyslovena blbost)