Liek CAVINTON

Príspevok v téme: Liek CAVINTON
lida

Dobrý deň ,pred mesiacom pri rannom vstávaní som mala extrémnu závrať ,absolútne nič som nevidela , hučalo mi zvláštne v hlave , bola som úplne zmätená a potom som omdlela. Po mesiaci vyšetrení - CT mozgu bez ložísk , negat. , USG vyšet. ciev mozgu so záverom ateroskler. zmeny na cievach , krčná chrbtica s blok C7 mi neurológ stanovil diagnózu prechodný ischemický atak mozgu a predpísal liek Cavinton a neurol na upokojenie. Cavinton beriem štvrtý deň a mám veľmi zlý pocit ,točí sa mi hrozne hlava , niekedy až tak ako keby som bola opitá. Veľmi sa bojím , že znovu omdliem alebo dostanem mozgovú mrtvicu. Má niekto skúsenosti s týmto liekom ?

Breštan

Ja Neurol beriem len ked som nerôzny stane sa že ho za den nezoberiem a nič sa nedeje.Mám poškodenu krčnú chrpticu mam často bolesť tak som nerôzny preto beriem Neurol.

Breštan

Ja som bral na prekrvenie modzgu Enelbin100 teraz som to zmenil beriem Cavinton 5mg a s rovnováhov a orientácijou celkom dobre.

lida

Veľmi pekne ďakujem za Vaše príspevky ten pocit ako pri hypoglycemii naozaj mám / ale cukor mi vyšiel dobre pri vyšetrení krvi / , mama trpela cukrovkou a viem ako sa cítila tak som to prirovnavala , že aj ja si tak pripadám ako ona keď mala hypoglykémiu.
Tie liečivá čo odporúčate si kúpim v lekárni ?

lida

Teraz som sa trochu zľakla z Vašej reakcie na Neurol , ono to môže byť pravda , že ukľudňuje a utlmuje iba krátkodobo , ale ja momentálne si neviem ináč pomôcť ako si ho dať keď trpím strachom a proste sa bojím , ale dúfam , že nie je návykovy a že ho nebudem dlho brať.

RNG

42 rokov, to je tak asi vek na hormonalne vykyvy.
To ovplyvnuje metabolizmus a moze vyvolat nizke hladiny mineralov(priznaky tetanie),nizke hladiny cukru v krvi(hypoglycemia), ovplyvnenie neurotransmiterov atd.
Mozno by si si mala pre istotu zobrat par kapsul mexickeho yamu, stress-B a lubovnik(st johns wort ) a nejake mineraly(zmes na kosti) namiesto drog.

RNG

neurol(cesky vyrobok) je alprazolam, benzodiazepin, navykova droga,utlmovac, (v mojom slovniku nebezpecny oblbovak) s plno postrannymi ucinkami a kratkou ucinnou dobou, organizmus si za chvilu navykne a dalej nie je ucinny, ale nemozno ho prestat brat bez drogarskej reakcie(zavislost)
en.wikipedia.org

lida

Určite vyskúšam ešte niečo , možno aj ten lecitín , ja som bola na krvnom vyšetrení a všetky výsledky vrátane cholesterolu boli OK , EKG v norme , komplet očné vyšetrenie - tam je astigmatizmus , liečím sa aj na hypotyreózu / úplne nefunkčná cca 4 roky /.Mám 42 rokov a až do tohto osudného rána mi bolo fantastický , prišlo to nečakane možno aj počas spánku. Potrebujem pokoj , ale neviem sa zbaviť strachu , že sa to zopakuje v takej sile ako to ráno.

RNG

Caviton je na liek povyseny potravinovy doplnok Vinpocetin(vytazok zo semien zimozelene=vinca minor), silny antioxidant a nootropics, zlepsuje cirkulaciu v mozgu a spruznuje zilky.
Na vycistenie ciev je dobry lecitin, spomenul som viackrat cistenie ciev od tukovobielkovinnych nanosov, davka 1 polievkova lyzica 1-2 krat tyzdenne na kazdu osobu, najlepsie zavarit do variacej sa polievky alebo omacky, rozplynie sa a nezmeni chut ani strukturu.
Na znizenie cholesterolu je dobry Policosanol, z cukrovej trstiny(10-20 mg denne),
proti zrazeninam krvi(tromboidy) a na zlepsenie toku su rozne enzymi brane na prazdny zaludok(bromelain, nattokinaza,serrapeptaza, pankreatin) a tiez aj rybacie oleje(3x3 gramy intenzivne=1 lyzica denne)