Krivy penis

igoneti

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - tonzes.com a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

Ahojte

Tento tu
Koľko ťa vyšla operácia?
V €
Pokiaľ vie niekto poradiť alebo vie cca sumu velmi pekne ďakujem vopred
Alebo kde sa informovať

xiaflex

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.net a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.

Martiinka

Ahoj, určité zakřivení je úplně normální, nemáš se za co stydět. Větší problém je to přetahování. Doporučuji přetahovat ve vaně ale jen tak aby to nebolelo. Výsledek se brzy dostaví. Jestli chceš můžeš mě kontaktovat na mail martiinka2@seznam.cz.

Tormak

Ja mam 14 rokov a penis mi stoji do lava a urcite by mal aj viac cm keby je rovny a neviem si ani pretiahnut predkozku ale ako to tu citam tak to ma celkom vela ludi tak sa a tym nejako popasujem.Diki vsetkym ktory tu pisali ze maju ten isty problem a nemusim sa hanbit ze som jediny

xiaflex

Pred dvomi rokmi som si všimol, že môj penis sa začal čoraz viac zahýbať. Čím bol zahnutejší, tým väčšiu bolesť som pociťoval pri erekciách. Hoci som sa hanbil s tým ísť za doktorom, nakoniec som sa odhodlal. Moja diagnóza ma odrovnala – Peyronieova choroba. Počul som o nej, že sa prakticky nedá liečiť. Navštívil som množstvo lekárov a dúfal, že niektorý z nich nájde riešenie. Jeden vynikajúci urológ mi odporučil Pro Long System - track.prolongsystem.sk a už po pár mesiacoch som zaznamenal zlepšenie.