Dobrá gynekologička v BA

YAnušQa

Ahojte,

Chcela by som sa spýtať ,či tu niekto náhodou neviem o nejakej dobrej a príjemnej pani gynekologičke?V BA najlepšie Rača nové mesto ..v prípade ,že viete o nejakej fakt dobrej aj v inej metskej časti BA tak nieje problem ...za info veľké dík !

blee

Mudr.Magdalenu Mayerovu neodorucam.
Moje problemy neriesila a brala na lahku mieru,neziaduce ucinky pri HAK neriesila a dovolila mi ju brat dalej.
www.sukl.sk

july

jniiii - fajn gynekologicku mas hned v Raci. Sidli vo Figare :-) Dr. Mayerova. Je citliva, mila, vypocuje.. a strasne si vazim, ze je opatrna. Mam vela liekovych alergii a stavia sa k tomu skutocne zodpovedne. Proste jej verim a som spokojna.

aaaaaaaa

teda neviem, ja chodim k dr.chabadovej a netvrdim ze je zla, ale nie je to nic moc pokial mas opakovany problem a musis tam chodit casto. okrem toho sestricku ma desne nemoznu.

jniiii

caute baby, len či mi neviete poradit. prestahovala som sa do ba kvoli skole a mam problem si najst dobru gynekologicku, ale aby som nemusela cestovat daleko. byvam blizko racianskeho myta. dakujem vam :D

janiska

Vystriedala som niekolko gynekologiciek a musim povedat, ze pani doktorka Chabadova z Rusoviec je najlepsia, velmi mila, dokladna a navyse velmi jemna, ze pri vysetreni takmer ani necitis, ze ta vysetruje. Doporucila som ju uz niekolkym znamym, a vsetky zeny su s nou nadmieru spokojne. Plus je aj to, ze ma kompletne vybavenu ordinaciu, vratane sona. Ma aj stranku a to www.gyn-zena.sk Papa :)

evik18

super gynda je v Raci na poliklinike pri zakladnej skole(na druhom poschodi)...vola sa Šablová..ako pokojne sa s nou da kecat a poradi a aj sestricku ma velmi milu..spokojnost :-)