musim ist???

evinka

Dobry den, ja by som sa chcela opyta na urologicky problem. Asi pred dvoma tyzdnami som mala zachvat asi 30 min. bolest velmi akutna ako pri zapale mocovych ciest, ale potom skoncil a nic dalej nebolelo. A teraz som v moci objavila nieco ako bielu zakal, alebo skor ako "pavucinu" a tom som este nevidela, tak ma to nastrasilo. Neviete mi prosim poradit co to moze byt? dakujem

frida

nemusis, romana, ak nemas ziadne problemy a nezijes pohlavnym zivotom. ak vsak zacnes, tak aj bez nejakych zdravotnych problemov, a najma po dvadsiatke sa robi preventiva kazdy rok. ale poznam zeny, ktore boli prvykrat u gynekologa az v 30tich, ked cakali prve dieta.je to ale nezodpovedne, lebo poznam pripad, ked zena zomrela na rakovinu zenskeho organu v 26tich rokoch. Nechcem strasit, ale preventiva ma svoj vyznam a netreba ju zanedbavat.

romana

AHOJTE TAKEZ SOM NENI BLBA KED SOM V MOJO VEKU ECE Z NIKIM NESPALA A HEJ KED BUDEM S PRIATELOM DLHSIE URCITE SI DAM ANTIKU PREDPISAT .LEN SOM CHCELA VEDET CI MUSIM NA TU GINDU DIKI MOC:)

eeeelleee

ahojte, ja budem mať v máji 24 a ešte som nebola, no raz som bola, ale vtedy ma iba vyšetrila ultrazvukom, lebo mi meškala menštruácia, ale inak ma ešte nevyšetrila, ale nemám žiadne problémy. Tak nemusím ísť, alebo mala by som? diky

ifka

aha,to som zabudla napisat..uzivala 6 rokov HAK...a dalsia,co mala rakovinu vajecnika,ktory jej potom vyhodili,ma zakazane uzivat akekolvek antikoncepcne tabletky..tato to mala z diane 35,lebo chcela mat peknu plet.

ifka

no,na margo antikoncepcie.!das si ju napisat,mas o kopu zdravotnych problemov postarane.vobec niesom puritanky,ani nejaka vadna.robim na ambulancii,kde ked vidim,ze ju dievcata do seba pchaju ako dive,je mi z toho zle.najhorsie,co sme tam doteraz mali je dievcina 26rocna,ktora skoro umrela,ked zacala krvacat po porode.mesiac na OAIM.museli jej vybrat maternicu,ledva ju zachranili.HAK totalne narusuje krvotvorbu.robia sa zrazeniny,nekontrolovane krvacanie atd...www.lpp.sk

agina

Ak nemas ziadne problemy, netreba tam ist. Ak si najdes trvaleho partnera, potom ta navsteva gynekologa zrejme neminie....ja som bolam prvykrat u gynekologa v 20.

veronikabj

bud rada ze si este s nikym nic nemala. niektore uz ako 15ky nie su panny. ale ked si najdes chalana tak k nemu zajdi predpisat si antikoncepciu.

ifka

nie,nemusis ist.a vobec z toho nemaj problem,ze si tam este nebola.kedze si nikoho nemala,nemal sancu ta nikto nakazit.:-)))