Astralne cestovanie

orgi

Ako ludia vravia, nie je to sranda a nie je to len tak. Kamaratka sa venovala tymto veciam a uz sa peknych par rokov vdaka tomu lieci na schizofreniu.

Ranena_Labut

Ahojte... ja sa o tom okrajovo zaujímam.... A chcem sa popýtať na pár otázok, ak je niekto ochotný, tak nech sa ozve, budem rada.

deivo

Ste normalny to vobec neni nebezpecne iba strasite poznam ludi co tak cestuju a je to v poho ani kus to neni nebezpecne kazdu noc takto cestujes ked spis to ta asik netrapi co ibaze tvoja mysel spi a nic si nepametas a nato su rozne cvicenia metody aaby telo zaspalo a mysel aby ostala hore a odysla s astralnym telo a vzdy sa vratis sanca ze sa nevratis ked si zdravy je nulova iba ak si chory saq moze stat ze sa nvratis.

zaseja

da sa zomriete ak sa predeli ten tok energie z tvojho tela do duse vola sa to ,,strieborna snura,,. Je to nebezpecne ak sa bojis.Ale daju sa vyskusat aj ine formy napr.lucidne sny... to vobec nie je nebezpecne...

pentium

Ludia,pocuvajte ma:toto nie je sranda!!!prestante skusat vselika pokusy!!!Predsa dusa od tela sa oddeli len ked clovek zomrie.A vy sami si chcete privodit smrt???neskusajte to bez odbornika!!!

hm m m

moj otec to skusa uz niekolko rokov..chce tak cestovat po vesmire...ale bacha na to...nemalo by sa to skusat len tak lebo poznaju pripad kde to v azii jeden skusal a nakoniec sa mu to asi podarilo boli pti tom jeho blizky aj kamery a proste odpadol a uz viac nevstal..tak davajte bacha aby ste saz toho vyletu vobec vratili...aj ked ludia to cvicia desiatky rokov takze sa nemusime asi bat....

daj bacha

daj pozor na to, to nie su srandy, kamarat sa tak nemohol vratit do tela.. siblo mu z toho, liecil sa na psychiatrii a teraz berie antidepresiva. takze opatrne

zaseja

To je vlastne oddelenie duse od tela a ta dusa sa pohybovat. Je to dost zlozite.Je to dokazane aj vedcami.Skste si to vyhladat aj v google.sk.