anal

pipina

AJ V SEKCII _OSTATNE_JE PISANE O ANALE !!!
Ja bez analneho sexu nemozem zit!!! Zakazdym ked mam sex ho musim mat a zatial som ziadnu infekciu nechytila. A to nepouzivame kondom a strka mi to aj do kundicky aj do ritky. A som rada ze som s tych co citia uzasne vzrusenie a nie ze to robim pre neho ale pre seba :) ja som mala uz aj analny orgazmus waw a imfekcia.. no pokial viem ako si ho na 100% vycitit a potom dam sprchu tak zatial nemam nijake problemy ale jasne radsej sa vzdy chranit!!! pa

asldkfjals

Anal by sa mal začínať najpvr len prstami, aby sa dierka čo najviac roztiahla. A hlavne vela lubrikantu. Mna pri anále štípe riť a mám pocit, že sa každou chvílkou poseriem. Tým pádom sa nemožem uvolniť a bolí to a nepomože ani tri kila lubrikantu. Po anale vždy vela prdím. Už ho nepaktikujem, moja riť je jednosmerka.

ciara

mne sa to paci, ale fakt musím byt poriadne uvolnena, ak nie tak to boliiiii:(( ale je to fasa, lebo ked je vomne v zadocku, tak ja sa robim zaroven tam:)))

amyna

MNE SA TO VZDY PACI TAK ASI 3 MINUTY A POTOM TO ZACNE BYT HNUSNE ALE JE TO TYM ZE NESOM UVOLNENA A NEWEM AKO TO MAM DOSIAHNUT

jankaaa12

a robite si aj klistir pred analom???ked ano tak ako?viem ze klistirom ale ako presne vo sprche?a robite si klistir za kazdym anal.sexom?