ako byť fakt dobrá?

Príspevok v téme: ako byť fakt dobrá?
cruela

caute..mozno ma hned odbijete, ze musim byt decko ako zvyknete robit...
moj problem je "jednoduchy"...chcem vediet, ako si predstavujete uzasnu noc stravenu s priatelom/kou...piste aj chalani aj baby...najlepsie chalani...a mozte aj dopodrobna, detaily a tak...jednoducho chcem vediet, ako byt fakt dobra v posteli...dakujem za vsetky prispevky:)

ari

hmm, uzasna noc? no skor by som vedel povedat ake ma mat vlastnosti.
V prvom rade musi mat sex rada, zboznovat ho rovnako ako ja. neni nic horsie ako zenu do sexu prehovarat. takisto by maka byt openminded a nebat sa experimentovat. nehovorim ze musi skusit vsetko ale mala byt mat hranicu skor vyssie ako nizsie. Takisto je super, ked sa neboji milovat na verejnosti - napr v kine, v aute, v poloprazdnom parku a pod. nie zase sukat pred ludmi v bare ale nieco poloverejne. je dobre ked vzdycha a sex si uziva naplno, ked sa vie uplne odviazat. rycanie typu pornohereciek ale neznasam, pride mi to umele. a tiez je dobre ked vie, kedy ma byt "placha ovca" a kedy "diva selma". clovek ma predsa roznu naladu. sebavedomie ale treba vzdy. takisto je dobre ked sa neboji a kludne iniciuje sex ona. dirty talk je tiez v pohode ak neni prehnany - ziadne vulgarne nadavky, ibaze by sme uz obaja boli vo velkom svungu - vtedy je to ok:). no a takisto by ju malo vzrusovat ked sa na nu muz vystrieka. nemusi to byt zrovna do tvare ale na brucho ci prsia je to super. ked sa jej semeno hnusi a tvari sa vselijako kyslo a pod. tak je to blbe... hmmm, to je asi vsetko co ma napada:).

cruela

hm.....no tomu vsetkemu rozumiem...preto sa nepytam na jednotny nazor..ja sa pytam ako to mate radi vy, nie ako to ma rad moj priatel ;) .. svoje skusenosti mi sem predsa vlozit mozte ci nie?
a som uz dospela...

clinton

No ja ty skúsim poradiť. Ale pozor každému mužovi sa páči niečo iné.
1. Musíš byť sebavedomá šelma a nie plachá ovca.
2. Do sexu zapoj nielen telo, ale aj mozog.
3. Pozoruj svojho chlapca, a pozoruj tak zistíš čo sa mu páči.
4. Vymysli niečo špefické iba pre váš sex.

smutnyjazdec

no zlato neviem kolko mas v skutocnosti rokov ..ale dam ti zopar rad bud sama sebou a nebran sa novym veciam co bude chciet chalan s tebou vyskusat my muzi to nzvykneme vydrzat dlhsie ako 5 min cest vinimkam...ale musus si uzit aj ty a nemysliet len na nas skus sa uplne uvolnit oddat nemysliet na nic len nato s kyms i jemne ho vyburcovat rukami ..bozkavaj ho po celom tele ale pouzivaj ochranu ked si to budete uzivat:-)))