nejasna sanca otehotniet (?)

Príspevok v téme: nejasna sanca otehotniet (?)
rybka86

dobry den,chcela by som pocut nazor niekoho skuseneho..
niesom uz -nast,ale aj tak ma trapi jedna vec,ci je velka sanca, ze som otehotnela za takych podmienok,ake boli.mam nepravidelny cyklus, cca 30-38 dni.menzes som mala 3.januara.prerusovany styk cez vikend. po nom som sa bola zdola vysprchovat (mam obcas problemy s mykozami).sledujem si cervikalny hlien a v tom obdobi nebol.aj napriek tomu sa mi naliali prsia a citim jemnu bolest v podbrusku.bazalna teplota v podnelok 36,9, utorok 36,8, dnes vyskocila na 37,2.som z toho vsetkeho zmatena. je mozne,ze ovulacia nastala az dnes. ak by prislo babatko,nebola by to tragedia,ale aj tak chcem pocut nazor..inak moja bazalna teplota je 36,4-36,8 normalna.dakujem

rybka86

moze to znamenat aj tehotenstvo? taky narast po nizsich teplotach..aj ked..neviem..za mojim podmienok to na tehotenstvo nevidim,ale predsa len nejake priznaky mam..

rata

ahoj.teplota 37.2 znamená ovuláciu, nebuď prekvapená, že je to o deň, dva neskôr, pri nepravidelnom menzese je to aj tak horšie vypočítať. Mala som podobné problémy ako máš ty, bazálnu teplotu (na podnet lekára) som si merala tri mesiace a normálne som otehotnela, všetko bolo v poriadku, narodilo sa mi krásne zdravé dieťaťko.

rybka86

nie,dbam na hygienu..mykozy mam z poruchy imunity..a to meranieje dobry sposob prirodzenej antikoncepcie..aj ked teraz som to dost zanedbavala a az v pondelok,ked sa mi cosi nezdalo, tak som zmerala zas..

lea

ahoj, neviem ti na tvoju otazku odpovedat, len ma zarazilo to kazdodenne meranie bazalnej teploty. neviem si to predstavit. a nemas tie mykozy z toho?