DIEVCATA..ako vnimate otazky odpartnerov tykajuce sa penisu

hfh

My s piateľom sa bavíme o takýchto veciach uplne v pohode. Či o jeho dlžke alebo o mojej hlbke. Uplne v klude...

sweetie

no pokial nemas 8cm ako niektori..13-14 je ok..vlastne asi ideal.ked je velky, boli to..a pokial ti sama nic nenaznacila, nic sa jej nepytaj,je spokojna. a ked ti naznacila ze by to mohlo byt lepsie, myslela tym skor techniku ako velkost..

janka

myslim, ze na velkosti penisu vobec nezalezi, ked je partner sikovny, resp. ked je par zohraty.. aj ked moj priatel sa ma to tiez zo zaciatku pytal, uistila som ho, ze je to fuk a ze je skvely..

spartakus

ja som sa to opytal kamosky a povedala mi ze na velkosti vtaka vobec nezalezi..ak sa dvaja maju radi na tom velka uloha nehra..je to tak..teda dufam..ja ho mam podobneho(14cm) a kamoska povedala ze je to uplne dost...s takym sa da aspon poriadne vyburit

marfuška anjelik

Ja neviem,že sa tým tí muži toľko zapodievajú.Máš ho v norme.A naozaj záleží na tom,čo s ním dokážeš.A nielen s ním.Ak mám povedať sama za seba,veľký penis mi skôr prekáža,lebo je to potom bolestivé.Naozaj mindráky mať nemusíš.A partnerky sa spýtaj radšej na to,ako by to chcela,ako to má rada,čím by si jej ulahodil.

leerka

myslim, ze keby s nim nebola spokojna, dala by ti to uz davno najavo, sice neviem ako dlho ste spolu, ale nejak by to naznacila. a ked ta ma rada, nevidim v tom ziadny problem. inak a kde mas problem ty? ved nie je maly, je akurat.

:)

bratku nepytaj sa..ona ti prawdu nepovie...bude tvrdit že je to ok....ale aj tak ved to su len vaše tie blbe otazky či je dost velky?! na tom nezaaležii.....ked ta ma rada tak jej postači aj 10cm....vaaaažne