čo je so mnou

Príspevok v téme: čo je so mnou
nadovka

Mám problém. Už viac ako mesiac sa cítim unavená, často mám pálenie záhy, bolia ma prsníky. Tehotná však asi nie som, lebo beriem HAK. A robila som si aj testy a neverím, že by mi ani jeden z ôsmich neukázal pozitívny výsledok, keby som bola tehotná. Čo mi teda môže byť, nemá niekto podobné skúsenosti?

mira

Všetci, ktorí upozorňujú na HAK majú pravdu. K tomu ale sa pripočítavajú vplyvy konzumácie sladkostí a ovocia. Tie spôsobujú prekyselenie žalúdka, krvi acelého organizmu a bolesť pŕs. Možno ješ aj jogurty alebo zákusky.
Zelenina napraví pH krvi, systém si naštuduj.

wowo

urcite nepojde o mimomaternicove tehotenstov ked beries anitk.Skus obvdneho krv,ci tam nie je zapal ,fokus niekde.Prsniky bolia z nevyvazenosti hormonov vysoky PROGESTERON. nasledok anitkoncepcie,jeden z prvych.Zmena anitk, mozno pomoze.Ale aspon vidis na prsiach co to robi..da sa toho tazko zbavit .Kup si Mastodynol niekomu to vraj pomaha,200Sk v lekarni, bolia menej ak to beries 4 mes. Toho tehotnestva sa neboj.Mlieko sa robi upone v inom stadiu,,,atd..na to ani nemysli ze tehotnestvo,

nadovka

Robila som si ďalšie testy, zasa negatívne, ale príznaky stále. Vraj to môže byť mimomaternicové tehotenstvo.Máte ten istý názor?