lubim

wixi

mysli aj na svoje deti a na svojeho manzela..mysli na jeho deti a jeho manzelku..a nebude sebecka..nenic nieco len preto ze mas niekoho rada a sa ti paci..pokus sa znovu najst lasku v manzelstve a nehladaj nieco nove..dufam ze nikdy nespravis taku chybu aby si ju potom mohla lutovat

alena23

je to hlupost a chimera.
Chod za dobrou psychologickou (odkial si? Mozno poradim)
Podla mna si pestujes nejaku obsesiu,ten clovek nema tolko hodnot, ako si ty predstavujes a ktore mu pripisujes. A okradas svoj zivot a nevychutnavas zivot so svojimi blizkymi. Strasne rychlo sa toho zbav pomocou odbornika.

ucitelka

a hlavne ms2, prvykrat podviest je este velmi tazke, rozmyslas ci ano, ci nie. druhy a dalsi krat to uz nebude tazke. ale budes hladat ospravedlnenia pre svoje konanie a budes tym este viac ublizovat svojmu okoliu.
radsej hladaj tie pozitiva, co ti prinasa tvoj doterajsi vztah a rodina a skus z toho tazit, rozvijat to.

ucitelka

presne tak, dedo vsevedo, je lahsie nezacat fajcit, aj ked ta to laka, ako sa potom odnaucat.
zivot s dvomi muzmi sa neda dlho tajit, a ked sa to prevali, ako si to predstavujes? co s detmi.
:-)))) napadlo ma este jedno riesenie. treba dat dokopy tvojho manzela a jeho manzelku. hm, tak by to slo, vsak?

dedo_vsevedo

Ja si myslim ze treba byt k sebe otvoreny,no nezabudaj na to,ze casto moze ist len o ulet,najskor ked si snim zecnes,premysli si ci to nebudes neskor aj lutovat.

mademoiselle

Ked podvedies, nesie to so sebou riziko, ze manzel na to pride a rozvedie sa s tebou. Chces taketo riziko podstupit? Ked to chces riesit racionalne, tak sa spravaj ako dospela, myslim, ze je nefer niekoho pdvadzat, chyba ti nieco v manzelstve? Ak ano treba sa s partnerom porozpravat otvorene, myslim, ze ak yb ti chybal nieco, co je pre vztah dolezite, uz by si s manzelom davno nebola. A ak ti v manzelstve nic nechyba, tak to urcite nerob. Nie je to laska, je to len osial, zalubenost. Je normalne, ze pride stereotyp a ked spoznas niekoho ineho, tak sa zblazis. Ale je to len tym, ze s tym clovekom nezijes denno denne. Nerozbijajte 2 rodiny, a neublizujte ludim na ktorych vam zalezi. Je to vsetko na tebe, ale moj nazor je takyto. Ak si dospela a rozumna, budes vediet konat spravne.