CO MI VLASTNE JE??

Príspevok v téme: CO MI VLASTNE JE??
tifani

Mam silne bolesti v pravej strane brucha,niekde pri podbrusku.V noci mi bolesť vyráža do chrbta a hore smerom k rebru,hlavne pri nádychu.Trvá to pol roka a
lekár mi robil všetky vyšetrenia(krvný rozbor,sono obl.,gynekologia,) a neprišiel na nič.Tak čo to može byt?Strašne mi tam niečo vadi pri chodzi.

tifani

jajka mas velmi dobre nazory,takým problémom som prešla tiež,teraz si viem každú bolesť vyriešiť podobným sposobom.chorá som nebola 6 rokov.Ale toto sa mi nedarí.Ked som bola tehotná,lekári to vylučovali a testy boli negatívne,tak som to vylúčila aj ja,nakoniec som potratila v 3 mesiaci.

jajka

ja som isty cas mala take bolesti v podbrusku, myslela som si , ze je to slepe crevo, a raz som si uvedomila, ze vsetok stres si tam ukladam a preto ma to boli...znie to cudne, ale ked som si to uvedomila, tak ta bolest zmizla. Proste vzdy ked nastala nejaka neprijemna situacia, tak som ten pocit potlacila a islo mi to do podbrusku. Odkedy som si to uvedomila, uz ma to neboli.
Ja som dost citliva na psychosomaticku bolest, staci ked niekto povie bolia ma zuby, hlava alebo nieco ine a som schopna si to previest na seba.