Vyrazky na penise

Palči

ahojte ľudia ako večšina písala aj ja mam malé pupačiky telovej farby na vnútornej strane penisu ale nic som sa zatiaľ nedozvedel prosím poraďte čo s tým mam 15 a som z toho veďeseny tak isto to mam aj na vajciach tam ich je ale ako min na minovom poli je to normálne ???co ked sa mi stane ze ma dievča poprosi o to ci mi nemôže dať fajku strašne potom túžim ale bojím sa ze ked mi to nezmizne nic take nezažijem :(((

dvaplus

ked ta svrbi penis, urcite to nie je normalne. ked sa to objavilo po pohlavnom styku pockaj este 2-3 dni a ked to neprejde, alebo sa to zhorsi a prejde to, tak merkuj k lekarovi.

neo 1000

je to normálne, není to choroba, majú to takmer všetci aj ja :), ... najhorsie sa to dá pomenovať ako kozmetická vada

Matis_246

počujte mam taký problém v podstate taký istý len ja som mal pohlavný stik a nan na žaludi také vyrášky čo svrbia a nič viac sere ma to chcem sa toho zbaviť ta prosim pomožte ;)

trtko66

Ahojte mam taky problemik na zaludi a aj pod nim mam take male pupaky.Neviem co to je a trochu ma to trapi.Su farbi koze.Nebolia nesvrbia len ich tam mam prosim poradte.

TICO

Sranda... ja to mám tiež ( ale je to čisto podkožné, a mám to roky, nepripisujem tomu názov "vyrážka" ), a mne to pripadá, akoby ma tým obdarila príroda, aby pri súloži môj penis viac dráždil vagínu ( v tom dobrom slovazmysle ). Mám to na pokožke žaluďa a na vnútornej strane penisu ( tej, ktorá prilieha k telu, keď je penis v pokoji ). Má to farbu pokožky. Mám to odjakživa ( odkedy som si začal pozorovať penis, dajme tomu od desiatich rokov... ).

derek

caute ti ktory mate vyrazky napenise aj na vajcach nemajte strach nic to neni ja to mam tez sem stim byl dneska ukoznej hlavne to nevytlacaj lebo by sa to mohlo zapalit ..liecit sa to neda :(..mozno to trochu zmizne ale nikde ne uplne .. mi povedala ze nekomu sa to lubi nekomu ne no